Senz° Global Playground Spring / Summer 2017 CollectieSenz° Global Playground Spring / Summer 2017 CollectieSenz° Global Playground Spring / Summer 2017 Collectie
terug naar pressroom

Senz° Global Playground Spring / Summer 2017 Collectie

Senz° Global Playground Spring / Summer 2017 Collectie

We zijn voortdurend onderweg naar het volgende avontuur. Het ontdekken van nieuwe landen, steden en culturen waarbij grenzen vervagen en we een divers palet aan kleuren, vormen en ontwerpen omarmen. Geïnspireerd op de straten van verschillende wereldsteden lanceert senz° haar nieuwste trendcollectie, Global Playground, waarmee je de elementen in stijl kunt trotseren.

 

De senz° Global Playground collectie bestaat uit 3 verschillende lijnen die allen een belichaming zijn van de global playground waarin we ons vrij bewegen en waar we ons dagelijks door laten inspireren.

 

Choose your Playing Court

Athleisure of active wear, waarbij casual looks zowel tijdens het sporten als in de vrije tijd worden gedragen, is steeds meer een lifestyle geworden. Senz° heeft voor de Playing Court lijn inspiratie gehaald uit het kleuren- en lijnenspel van vintage tennis courts en running tracks. Color blocking in gele en roze tinten komen samen in frisse, fashion forward designs.

Sportinvloeden worden in Sporty Blue doorgetrokken naar een meer ‘mannelijk’ kleurenpalet. Ook hier wordt er gespeeld met vlakverdeling, uitgevoerd in verschillende kleuren blauw.

 

African Red

Met Afrika als de nieuwe wereld in gedachten is de African Red lijn geboren. Dit prachtige continent is al eeuwen een rijke inspiratiebron binnen de mode en laat zich nu door senz° vertalen in statement paraplu’s uitgevoerd in steenrood en oranje, gebaseerd op de immense zandvlaktes zoals we ze o.a. zien in Namibië. Ontwerpen worden wederom getekend door color blocking, waar sport de Afrikaanse cultuur ontmoet.

 

De paraplu’s van de Global Playground collectie zijn vanaf heden verkrijgbaar als senz° original en automatic voor € 54,95.

 

Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid van de senz° producten kijk op www.senz.com/nl onderaan de pagina bij store locator. Daarnaast zijn de senz° paraplu's en accessoires online te koop via www.senz.com/nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

Website Senz

SOCIAL MEDIA Senz

over senz°

senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.