senz° Feestdagencollectie 2017senz° Feestdagencollectie 2017senz° Feestdagencollectie 2017senz° Feestdagencollectie 2017
terug naar pressroom

senz° Feestdagencollectie 2017

Let's sparkle!

Aankomende feestdagen pakt senz uit met een geweldige collectie aan paraplu’s uitgevoerd in metallics en subtiele sparkles voor het ultieme feestgevoel.   
Van chique zwarte paraplu’s met een subtiel goud of zilveren vlak, polkadots in goud en zilver tot een waar feest aan fantasiedieren; voor iedereen is er de perfecte paraplu. Ultiem verrassend is het sparkling colors exemplaar; strak zwart met aan de binnenkant een confetti aan kleurrijke sparkles. Een subtiele twist van je paraplu vrolijkt in een oogwenk de donkere dagen voor kerst op. 
Een waar statement maak je met de gold en silver sky paraplu’s. Twee modellen met een geheel gouden of zilveren binnenkant, waarbij de kleur ook is doorgezet naar de randen van het doek zodat je benieuwd bent naar de onderkant.
 
De paraplu’s van de Holiday collectie zijn vanaf november verkrijgbaar als senz° original en automatic.
 
senz° original: € 54,90
senz° automatic: € 59,90
 
#commutinginstyle
#loveyourjourney

Aankomende feestdagen pakt senz° uit met een geweldige collectie aan paraplu’s uitgevoerd in metallics en subtiele sparkles voor hét ultieme feestgevoel.  

 
Van chique zwarte paraplu’s met een subtiel gouden of zilveren vlak, mini polkadots in goud en zilver, tot een waar feest aan fantasiedieren; voor iedereen is er de perfecte paraplu. Ultiem verrassend is het sparkling colours exemplaar; strak zwart met aan de binnenkant een confetti aan kleurrijke sparkles. Een subtiele twist van je paraplu vrolijkt in een oogwenk de donkere dagen voor kerst op. 

 

Een waar statement maak je met de gold en silver sky manual paraplu’s. Twee modellen met een geheel gouden of zilveren binnenkant, waarbij de kleur ook is doorgezet naar de randen van het doek wat benieuwd maakt naar de onderkant...

 

Naast de paraplu's presenteert senz° voor het eerst ook een collectie pouches in dezelfde prints als de paraplu's. Ideaal voor in je tas om kleine items in op te bergen zoals make-up en sleutels. 

 

senz° paraplu pro's:

  • Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden
  • Zweven op de wind voor ultieme bescherming tegen de regen
  • Klapt niet om
  • UPF50+ bescherming
  • Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers
  • Bijpassende luxe sleeve om hem met gemak bij je te dragen

 

De paraplu’s van de senz° feestdagencollectie zijn vanaf november verkrijgbaar als hét perfecte cadeau voor Sinterklaas of Kerst.

senz° original: € 54,90

senz° automatic: € 59,90

senz° manual gold en silver sky: € 39,90

senz° pouches € 19,90

 

#commutinginstyle
#loveyourjourney

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

SOCIAL MEDIA Senz

over senz°

senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.