senz° Elegance collectiesenz° Elegance collectiesenz° Elegance collectie
terug naar pressroom

senz° Elegance collectie

De wintermaanden brengen een feestelijke spirit in ons naar boven. Met de schitterende ontwerpen van de Elegance collectie van senz°, laat je de wereld jouw sierlijke stijl zien. Zwart en rosé goud voeren de boventoon. Zo creëren honderden mini polkadots van rosé goud een weelderige illusie terwijl jij jezelf beschermt tegen de regen. 

 

Original 
De senz° original paraplu is comfortabel, stijlvol en ontworpen om niet om te klappen. Geen enkele storm is opgewassen tegen de original.

 

Automatic
De senz° automatic paraplu is opvouwbaar en makkelijk op te bergen in je tas. Hierdoor is de paraplu altijd binnen handbereik in geval van onverwachte regenbuien. Je opent en sluit de paraplu met slechts één druk op de knop.

 

Manual
De senz° manual paraplu is het perfecte reisgezelschap. Deze lichte, opvouwbare paraplu kan gemakkelijk in één hand worden gedragen. Met zijn aerodynamische vorm zweef je op de wind.

 

senz° paraplu pro's:

• Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden
• Zweven op de wind voor ultieme bescherming tegen de regen
• Klapt niet om
• UPF50+ bescherming
• Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers
• Bijpassende luxe sleeve om hem met gemak bij je te dragen

 

De paraplu’s van de senz° elegance collectie is vanaf november 2018 verkrijgbaar in de winkels:
senz° original: € 54,90
senz° automatic: € 59,90
senz° manual € 44,90

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

senz° website

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.