senz° dreams collectiesenz° dreams collectiesenz° dreams collectiesenz° dreams collectie
terug naar pressroom

senz° dreams collectie

Spring 2018

Dromen onthullen onze diepste verlangens en emoties, geven ons een doel en een richting in het leven. Dromen inspireren en definiëren wie we zijn. Senz° verwezenlijkte jaren geleden hun droom met het ontwerp van de senz° original paraplu. Deze lente wil het merk jou graag inspireren met een frisse, fashionable collectie paraplu’s en tassen. Laten we samen de volgende stap zetten in dit nieuwe avontuur waarin fashion en technologie samenkomen.

 

Deze nieuwe collectie paraplu's bestaat uit drie lijnen die de zintuigen prikkelen. Beleef een frisse ontwaking, met reflecties naar het verleden, de toekomst en droom van exotische bestemmingen.

 

Tropical Daydream

Droom van exotische bestemmingen! Het Tropical Daydream thema toont exotische bloemen in koraalrood gemixt met zijdezachte groene tinten.

 

Memory Lane

Deze lijn werpt een nieuw licht op klassieke thema’s, met een herinnering aan ons rijke Nederlandse erfgoed. Blauwe luchten, beroemd geworden door de Hollandse meesters, zijn in een modern jasje gestoken en uitgevoerd in vernieuwende, grafische patronen.

 

Head in the Clouds

Head in the clouds belichaamt het gevoel van gewichtloosheid. Deze lichte, dromerige lijn kenmerkt zich door haar poederachtige kleuren en glanzende coatings.

 

senz° paraplu pro's:

• Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden

• Zweven op de wind voor ultieme bescherming tegen de regen

• Klapt niet om

• UPF50+ bescherming

• Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers

• Bijpassende luxe sleeve om hem met gemak bij je te dragen

 

De paraplu’s van de senz° dreams collectie zijn vanaf februari verkrijgbaar:

senz° original: € 54,90

senz° automatic: € 59,90

senz° pouches € 19,90

 

#commutinginstyle

#loveyourjourney

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° tassen collectie

LINKS

senz° website

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.