senz° colour storm collectiesenz° colour storm collectiesenz° colour storm collectiesenz° colour storm collectie
terug naar pressroom

senz° colour storm collectie

Summer Pre-Fall '18

Onze levensstijl is een reflectie van de tijd waarin wij leven. Waar het enkele jaren geleden draaide om minimalisme en sobere kleuren, zijn tegenwoordig uit het oog springende items en felle kleuren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij staan oog in oog met turbulente tijden, waarin zich veelbelovende momenten voordoen en kansen hand in hand gaan.

 

Laten wij onze zorgen en twijfels voor een moment achter ons laten en het gevoel van hoogtij en energie omarmen. Laat de storm woeden en laat je stem horen!

 

Proef van de colour storm collectie, waarin verzadigde, heldere en uitspringende kleuren centraal staan. Ga voor de varianten in één kleur: Electric green, Charged orange of Miami pink. Of kies voor een extra prikkeling van de zintuigen met de colour blocking paraplu’s en ervaar een explosie aan kleur.

 

De nieuwe collectie paraplu’s komt in drie verschillende uitvoeringen: original, automatic en manual.

 

Original 

De senz° original paraplu is comfortabel, stijlvol en ontworpen om niet om te klappen. Geen enkele storm is opgewassen tegen de original.

 

Automatic

De senz° automatic paraplu is opvouwbaar en makkelijk op te bergen in je tas. Hierdoor is de paraplu altijd binnen handbereik in geval van onverwachte regenbuien. Je opent en sluit de paraplu met slechts één druk op de knop.

 

Manual

De senz° manual paraplu is het perfecte reisgezelschap. Deze lichte, opvouwbare paraplu kan gemakkelijk worden gedragen in één hand. Met zijn aerodynamische vorm zweef je op de wind.

 

senz° paraplu pro's:

• Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden
• Zweven op de wind voor ultieme bescherming tegen de regen
• Klapt niet om
• UPF50+ bescherming
• Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers
• Bijpassende luxe sleeve om hem met gemak bij je te dragen

 

De paraplu’s van de senz° colour storm collectie is vanaf 1 mei 2018 verkrijgbaar in de winkels:
senz° original: € 54,90
senz° automatic: € 59,90
senz° manual € 44,90

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Elegance collectie
senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° dreams collectie

LINKS

senz° website

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.