senz° Classics
terug naar pressroom

senz° Classics

We zijn elke dag bezig met welke kleding we dragen, welke schoenen hier het beste bij matchen en hoe we ons haar stylen.
Waarom niet ook een paraplu gebruiken die je outfit nog meer complimenteerd en de regen aangaan in stijl, dit kan met de senz automatic deluxe paraplu. 

 

Deze ultralichte, stormbestendige paraplu straalt ultieme klasse uit. Van het stormbestendige frame tot het lederen handvat, alles is ontworpen met het oog op kwaliteit. 
Door de speciala nano coating, schudt je de druppels in 1 keer heel makkelijk van de doek. Dus geen openstaande drogende paraplu meer in je woonkamer. 

 

Special features:
- Optimale performance door versterkt frame.
- De eerste senz paraplu met een veligheidssluiting waardoor het openen en sluiten een fluitje van een cent wordt.

 

De senz° automatic deluxe is verkrijgbaar in stores en online voor € 89,90 in de kleuren pure black, midnight blue en passion red.
www.senz.com/nl 
Voor het aanvragen van testexemplaren of meer informatie over samenwerkingen neem dan contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Elegance collectie
senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie

LINKS

senz° website

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.