senz° automatic deluxe senz° automatic deluxe senz° automatic deluxe senz° automatic deluxe senz° automatic deluxe
terug naar pressroom

senz° automatic deluxe

Foldable luxury

Senz komt met een vernieuwde Automatic Deluxe paraplu. Een zwart design met lederen handvat geeft een luxe look aan de paraplu, het is een absolute must voor de herfst. 
Na een redesign van de paraplu is hij helemaal aangepast aan je wensen. Door de nieuwe technieken is hij sterker dan ooit en handiger in gebruik. De Nederlandse stormen kunnen met gemak stijlvol getrotseerd worden met de Automatic Deluxe.  De senz paraplu bevat een nieuwe Super Dry Coting, waardoor hij ultra snel droog is. Hij is daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen.  Ideaal voor naar je werk.  De paraplu heeft een simple, sophisticated en clean uitstraling door het geheel zwarte design. Door de eenvoud van de paraplu is hij ideaal om overal bij te dragen. Het is een ** verlengstuk van je outfit. 
 
 
 
Senz komt met een vernieuwde Automatic Deluxe paraplu. Een zwart design met lederen handvat geeft een luxe look. 
 
Op de fiets naar je werk in de stromende regen kennen we allemaal. De Automatic Deluxe zorgt ervoor dat je droog én stijlvol op je werk verschijnt. De paraplu heeft een simple, sophisticated en clean uitstraling. Door het geheel zwarte materiaal is hij perfect voor elke werkgelegenheid, casual én chique.
 
Na een redesign van de paraplu is hij aangepast aan je wensen. Door de nieuwe technieken is hij sterker dan ooit en handiger in gebruik. De Nederlandse regenbuien kunnen met gemak getrotseerd worden met de Automatic Deluxe. De paraplu bevat een nieuwe Super Dry Coting, waardoor hij ultra snel droog is. Hij is daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen. Ideaal voor naar je werk. 
 
 
De Automatic Deluxe is vanaf nu verkrijgbaar voor 
Door de stromende regen commuten naar je werk kennen we allemaal. Of het nu een sprintje is naar de auto of een rit op de fiets, je wilt gewoon clean en sophisticated aankomen op je eindbestemming. senz° helpt je hierbij met de nieuwe automatic deluxe paraplu, waardoor commuten in style een fluitje van een cent wordt.
 
Deze ultralichte, stormbestendige paraplu straalt ultieme klasse uit. Door zijn strakke frame en chique lederen handvat is het een onmisbaar item voor tijdens jouw dagelijkse reizen. 
 
Special features:
- Door de speciale nano coating rollen de druppels direct van het doek af, wat snel zorgt voor een droge paraplu. 
- Optimale performance door versterkt frame.
- De eerste senz paraplu met een veligheidssluiting waardoor het openen en sluiten een fluitje van een cent wordt.
 
De senz° automatic deluxe is vanaf heden verkrijgbaar in stores en online voor € 89,90 in de kleuren pure black, midnight blue en passion red.
www.senz.com/nl 
 
Voor het aanvragen van testexemplaren of meer informatie over samenwerkingen neem dan contact met ons op.
 
 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie
senz° dreams collectie

LINKS

senz°

SOCIAL MEDIA Senz

Senz° werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Sindsdien is senz° hard aan de weg aan het timmeren en heeft met een deels nieuw team de ambitie de paraplu definitief neer te zetten als waar fashion item. Bij senz° geloven we namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar eerder een statement piece. De paraplu's zijn verkrijgbaar in exclusieve, modieuze ontwerpen, zodat je voortaan een paraplu kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

Senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.