Code Oranje! - senz° opent eerste pop-up store in AmsterdamCode Oranje! - senz° opent eerste pop-up store in AmsterdamCode Oranje! - senz° opent eerste pop-up store in Amsterdam
terug naar pressroom

Code Oranje! - senz° opent eerste pop-up store in Amsterdam

In de Gerard Doustraat in Amsterdam zal het plaatselijk gaan stormen komende herfst, en dat bedoelen we letterlijk. Paraplumerk senz° zal hier namelijk van 29 oktober tot en met 11 november 2018 een pop-up store openen waar de huidige collecties en de nieuwe collectie gepresenteerd gaan worden. 

 

Be blown away

Dat senz° s’werelds nummer 1 stormparaplu wordt genoemd is een feit. Om dit te bewijzen heeft senz° de ultieme experience bedacht. Het is namelijk mogelijk om in de pop up store de gehele collectie paraplu’s te testen met behulp van een windmachine die tot 100km/uur wind blaast. Laat je letterlijk omverblazen door de performance van senz° en word ‘’FAN’’.

 

It makes senz°

Met als bekendste icon product de senz° Original, heeft het merk wereldwijde bekendheid verworven en vrijwel elke design award die er is gewonnen. De ambitie van senz° gaat sindsdien vol passie verder. Zo heeft het merk begin van dit jaar zijn productlijn uitgebreidt met meer ‘weatherproof’producten zoals tassen en sjaals. Uiteraard met een senz° ‘innovation’ signature en gebruik van hoog kwalitatieve materialen. Met een nieuwe missie en visie waarbij het merk zich neerzet als premium lifestyle design brand voor de Urban Commuter gaat het merk weer terug naar de basis. De kracht van de paraplu.


De opening van een eerste pop-up store past zeer goed binnen deze nieuwe missie van senz°.
Bij senz° gelooft men namelijk niet dat een paraplu een wegwerpproduct is, maar een tijdloos statement piece dat onderdeel is van een lifestyle; “We create a smooth commute with our premium weatherproof products”.

 

Are you up for a challenge? (note: at your own risk and costs...)

Ben je geinspireerd door het verhaal van senz° en durf jij de uitdaging aan?

Kom dan van 29 oktober tot en met 11 november met je eigen paraplu naar de winkel aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam en test deze voor de windmachine van senz°. Ervaar zelf de performance van je eigen paraplu vs een senz°.  And the winner is....

 

Voor meer informatie over alle senz° collecties, kun je een kijkje nemen in onze pressroom.

Noot voor de redactie: Mocht je in de gelegenheid zijn de pop-up store te bezoeken, laat het ons weten zodat we een afspraak kunnen inplannen waarbij we je persoonlijk kunnen ontvangen en meer informatie kunnen geven over het merk. 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

senz° Elegance collectie
senz° Revive collectie
senz° x Van Gogh Museum collectie
senz° colour storm collectie

LINKS

senz° website

SOCIAL MEDIA Senz

Over senz°

senz° is een lifestyle merk dat in 2006 werd opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De pure frustratie voor traditionele ronde paraplu's, die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind, bracht hen ertoe de senz° stormparaplu te ontwikkelen. Een uniek design waarbij de stormparaplu zodanig is ontworpen dat het stormproof is tot wel 100 km/h, waarbij goed zicht en een comfortabele grip voorop staat.

 

Het merk is bekend geworden met het iconisch product, de senz° original. De collectie is inmiddels uitgebreid met meer dan 5 verschillende type paraplu’s in zijn productcategorie. Sinds 2008 zijn hier ook  tassen en sjaals aan toegevoegd. Zo komt senz° de klant tegemoet om geheel weatherproof, maar toch stylish te deur uit te gaan.

 

Door het winnen van vrijwel elke design award heeft senz° zich echt op de kaart weten te zetten; Nederlandse Design Award (NL), red dot (D), iF Gold (D), Observeur Star (F), Good Design Award (JP), Design Management Europe Award (UK) en IDEA Gold (USA). TIME Magazine (USA) noemde senz° zelfs één van de beste uitvindingen van het jaar.

 

senz° is gevestigd in Delft en wordt verkocht in meer dan 50 landen verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.