Maak kennis met Screen with EnvyMaak kennis met Screen with Envy
terug naar pressroom

Maak kennis met Screen with Envy

Elegante, weerbestendige en duurzame tuinafscherming

Het Britse designmerk Screen with Envy combineert het verlangen naar mooie buitenruimtes met de wens voor privacy. Ze brengen moderne tuinschermen, schuttingen en tuinaccessoires op de markt die perfect inspelen op de nieuwste interieurtrends.

 

Zoals veel Londenaren merkte oprichtster Sophie Birkert dat zij en haar gezin gefrustreerd werden door zowel het gebrek aan privacy in haar kleine tuin als het ontbreken van de oplossing daarvoor: stijlvolle maar betaalbare tuinafscherming. Sophie zag een aanzienlijk gat in de markt en besloot haar eigen ontwerp te maken. Dit resulteerde in de productie van moderne privacy schermen die de huidige interieurtrends perfect weerspiegelen, maar tegelijkertijd ook goed bestand zijn tegen de Engelse (en zo ook Nederlandse) weersomstandigheden.

 

Screen with Envy biedt een breed assortiment aan betaalbare en prachtig ontworpen tuinschermen, schuttingen en accessoires in een selectie van unieke en buitengewone ontwerpen. Van buitenschermen geïnspireerd op traditionele Arabische architectuur tot hekken versierd met botanische prints en bloemenpatronen. Tuinen worden snel en gemakkelijk omgetoverd tot een oase van stijl.

 

Birkert heeft elk mogelijk materiaal nauwkeurig onderzocht, maar viel al snel voor houtcomposiet. Dit combineert de look en feel van hout met de duurzaamheid van plastic. Hierdoor is de serie volledig weerbestendig en onderhoudsvrij- perfect voor drukke huiseigenaren. Op maat gemaakte ontwerpen zijn op aanvraag beschikbaar, waardoor indien gewenst extra flexibiliteit mogelijk is. Alle schermen zijn ook geschikt voor binnen.

 

Verdere collecties worden later dit jaar gelanceerd.

 

Voor hoge resolutie afbeeldingen en extra productinformatie kunt u contact opnemen met Claudia Kasteel van SimplyPR | c.kasteel@simplypr.nl | +31 (0)20 776 77 56

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Ontdek Screen with Envy; ook voor in huis
Ontdek de Corten tuinschermen van Screen with Envy
Screen with Envy - Moucharabiya collectie
Screen with Envy - COVID-Screens

LINKS

Website Screen with Envy

SOCIAL MEDIA Screen with Envy

Over Screen with Envy

 

Screen With Envy is geboren uit een verlangen naar mooie, duurzame tuinafscherming. Het assortiment is erg veelzijdig; van schermen en schuttingen tot hekken, lamellenpanelen, poorten en palen. Daarnaast bieden ze ook hun revolutionaire 'behangafscheidingen' aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en combineren bruikbaarheid met een chic design. Met de mogelijkheid om een product op maat te laten maken, is er ongetwijfeld een Screen with Envy voor elk thuis. Met de snelle levering, is de missie van Screen with Envy om huizen, tuinen en opritten door het hele land te transformeren naar verbluffende, onderhoudsvrije ruimtes.