terug naar pressroom

Decoreer spiegels met Screen with Envy

Screen with Envy is een Brits designmerk gespecialiseerd in schermen, omheiningen en tuin accessoires. Naast het creëren van ruimtelijke en duurzame schermen voor buiten en binnen, richt Screen with Envy zich ook op het decoreren van bestaande elementen in en om het huis.  

 

Spiegel decoratie

Het plaatsen van spiegels zorgt voor een ruimtelijke verbreding zowel binnen als buiten. Met de schermen van Screen with Envy krijgen spiegels een extra dimensie. Doordat de collectie bestaat uit een grote hoeveelheid schermen en trellissen, is het mogelijk om de producten in allerlei verschillende maten te bestellen. Perfect voor het decoreren van spiegels. 

 

De schermen kunnen zowel geplakt als vast geboord worden. Door te kiezen voorde 5mm schermen worden de voorwerpen waar het scherm op wordt bevestigd, niet belast. 

 

Vector scherm

Het Vector scherm zorgt met de symmetrische en diagonale lijnen voor een extra toevoeging aan het interieur of exterieur. De Vector schermen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit en grijs.

 

 

Trellis schermen

De langwerpige schermen kunnen als decoratieve toevoeging dienen over een spiegel of muur voor zowel binnen als buiten. De Trellis schermen zijn beschikbaar in de volgende ontwerpen: Moucharabiya, Frond, Cubed, Vector en Kerplunk. 

 

                                              

Over Screen with Envy

 

Screen With Envy is geboren uit een verlangen naar mooie, duurzame tuinafscherming. Het assortiment is erg veelzijdig; van schermen en schuttingen tot hekken, lamellenpanelen, poorten en palen. Daarnaast bieden ze ook hun revolutionaire 'behangafscheidingen' aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en combineren bruikbaarheid met een chic design. Met de mogelijkheid om een product op maat te laten maken, is er ongetwijfeld een Screen with Envy voor elk thuis. Met de snelle levering, is de missie van Screen with Envy om huizen, tuinen en opritten door het hele land te transformeren naar verbluffende, onderhoudsvrije ruimtes.