Breng warmte in huis met Screen with Envy
terug naar pressroom

Breng warmte in huis met Screen with Envy

Het Britse designmerk Screen with Envy is gespecialiseerd in schermen, omheiningen en tuin accessoires. Naast het verlangen naar duurzame buitenruimtes met voldoende privacy, richt Screen with Envy zich ook op sierlijke en moderne interieur statements voor in het huis. 

 

De producten vormen een prachtige toevoeging aan het interieur door de sierlijke en op trends gerichte designs. Daarnaast is assortiment geheel onderhoudsvrij dankzij het gekozen materiaal. 

 

Decoratie voor de verwarming
Screen with Envy biedt stijlvolle verwarmingsschermen in verschillende ontwerpen. Door het plaatsen van deze schermen veranderen standaard radiatoren in een mooi interieur statement. De schermen komen in verschillende ontwerpen en dimensies, zo is er voor ieder type woning en radiator een passend scherm beschikbaar. 

 

Ontdek de verschillende ontwerpen:

 

Moucharabiya

Geïnspireerd door het Midden-Oosten vormt het Moucharabiya radiator scherm een aanvulling in het interieur en creëert het in één oogopslag een oase van stijl.

 

 

Kerplunk

Het Kerplunk radiatorscherm is een uniek ontwerp wat gebaseerd is op een klassiek familiespel uit ieders kindertijd. Door de kruisende diagonale lijnen is het ontwerp zowel uitnodigend als opvallend. 

 

 

Verdure

Met de botanische lijnen van het Verdure radiatorscherm wordt er binnenshuis een prachtige, natuurlijke sfeer gecreëerd. 

 

 

Kaliedoscope

Door het toevoegen van het Kaliedoscope scherm, ontstaat er met het symmetrisch, mandela patroon,.

 

 

Ontdek alle schermen op www.screenwithenvy.nl

 

Over Screen with Envy

 

Screen With Envy is geboren uit een verlangen naar mooie, duurzame tuinafscherming. Het assortiment is erg veelzijdig; van schermen en schuttingen tot hekken, lamellenpanelen, poorten en palen. Daarnaast bieden ze ook hun revolutionaire 'behangafscheidingen' aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en combineren bruikbaarheid met een chic design. Met de mogelijkheid om een product op maat te laten maken, is er ongetwijfeld een Screen with Envy voor elk thuis. Met de snelle levering, is de missie van Screen with Envy om huizen, tuinen en opritten door het hele land te transformeren naar verbluffende, onderhoudsvrije ruimtes.