Breng warmte in het interieur met Screen with Envy
terug naar pressroom

Breng warmte in het interieur met Screen with Envy

Screen with Envy is een Brits designmerk gespecialiseerd in schermen, omheiningen en tuin accessoires. Naast het verlangen van duurzame buitenruimtes met voldoende privacy, richt Screen with Envy zich ook op sierlijke en moderne interieur statements voor in het huis. 

 

De producten vormen een prachtige toevoeging aan het huis door de sierlijke en op trends gerichte designs. Het assortiment is geheel onderhoudsvrij door het gekozen materiaal. 

 

Versiering voor je verwarming

Screen with Envy biedt stijlvolle verwarmingshoezen aan in het assortiment. Door het plaatsen van deze interieur statements krijgen standaard radiatoren een extra toevoeging. Met het plaatsen van de hoezen in verschillende ontwerpen en dimensies, is er voor ieder type woning en radiator, een passend scherm binnen het assortiment. 

 

Ontdek de verschillende ontwerpen:

 

Moucharabiya

Geïnspireerd op het Midden-Oosten vormt het Moucharabiya radiator scherm een aanvulling in het interieur en creëert het een oase van stijl in één oogopslag. 

 

 

Kerplunk

Het Kerplunk radiatorscherm is een uniek ontwerp wat gebaseerd is op een klassiek familiespel uit ieders kindertijd. Door de kruisende diagonale lijnen is het ontwerp zowel uitnodigend als opvallend. 

 

 

Verdure

Met de botanische lijnen van het Verdure radiatorscherm wordt er een prachtige, natuurlijke sfeer binnenshuis gecreëerd. 

 

 

Kaliedoscope

Door het toevoegen van het Kaliedoscope ontwerp, ontstaat er met het symmetrisch, mandela patroon een extra toevoeging in het interieur.

 

Over Screen with Envy

 

Screen With Envy is geboren uit een verlangen naar mooie, duurzame tuinafscherming. Het assortiment is erg veelzijdig; van schermen en schuttingen tot hekken, lamellenpanelen, poorten en palen. Daarnaast bieden ze ook hun revolutionaire 'behangafscheidingen' aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en combineren bruikbaarheid met een chic design. Met de mogelijkheid om een product op maat te laten maken, is er ongetwijfeld een Screen with Envy voor elk thuis. Met de snelle levering, is de missie van Screen with Envy om huizen, tuinen en opritten door het hele land te transformeren naar verbluffende, onderhoudsvrije ruimtes.