Breng warmte in het huis met Screen with Envy
terug naar pressroom

Breng warmte in het huis met Screen with Envy

Screen with Envy is een Brits designmerk gespecialiseerd in schermen, omheiningen en tuin accessoires. Naast het verlangen van duurzame buitenruimtes met voldoende privacy, richt Screen with Envy zich ook op sierlijke en moderne interieur statements voor in het huis. Zij maken gebruik van de huidige interieurtrends en passen dit toe in het ruime assortiment. 

Onderstaande producten vormen een prachtige toevoeging aan het huis door de sierlijke en op trends gerichte designs. Het assortiment is geheel onderhoudsvrij door het gekozen materiaal. 

 

Ontdek de producten in huis: 

 

Versiering voor je verwarming

Naast de stijlvolle binnen schermen biedt Screen with Envy ook verwarmingshoezen aan in het assortiment. Door het plaatsen van deze schermen, worden afstotelijke radiatoren vervangen die de eenheid in het huis bederven. Met het plaatsen van de hoezen in verschillende ontwerpen en dimensies, is er voor ieder type woning en radiator, een passend scherm binnen het assortiment. 

 

 

Statement tafels

Door een moderne Screen with Envy tafel te plaatsen in het huis, wordt er in combinatie met andere producten uit het assortiment gezorgd voor nog meer samenhorigheid. De sterke aluminium tafels zijn geheel in de populaire Moucharabiya stijl ontworpen en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door het gepoederde aluminium is het schoonmaken van de tafel gemakkelijk gemaakt. 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Ontdek Screen with Envy; ook voor in huis
Ontdek de Corten tuinschermen van Screen with Envy
Screen with Envy - Moucharabiya collectie
Screen with Envy - COVID-Screens

LINKS

Website

Over Screen with Envy

Screen With Envy is geboren uit een verlangen naar mooie, duurzame tuinafscherming. Het assortiment is erg veelzijdig; van schermen en schuttingen tot hekken, lamellenpanelen, poorten en palen. Daarnaast bieden ze ook hun revolutionaire 'behangafscheidingen' aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en combineren bruikbaarheid met een chic design. Met de mogelijkheid om een product op maat te laten maken, is er ongetwijfeld een Screen with Envy voor elk thuis. Met de snelle levering, is de missie van Screen with Envy om huizen, tuinen en opritten door het hele land te transformeren naar verbluffende, onderhoudsvrije ruimtes.