Zomer Salon Cocoon HouseZomer Salon Cocoon HouseZomer Salon Cocoon House
terug naar pressroom

Zomer Salon Cocoon House

Salon show in een brutalist voormalig Postkantoor

In het prachtige oude postkantoor van Hilversum opent een one of a kind galerie, Zomer Salon van Cocoon House. De oude nog aanwezige fresco en brutalistische architectuur bieden een unieke backdrop. Voor deze zomer salon showt Sandra Keja Planken haar nieuwe werken Nature's Visual Sound, meeslepende morphing glas- en textielobjecten gemaakt van restanten, gerecyclede en biologische materialen. Als een landschap van koraal dat op de bodem van de zee groeit. Het samenbrengen van de geluiden van mens en natuur.  Haar natuurlijke vormen en materialen komen vloeiend samen met de strakkere lijnen van het pand. Waarbij de eclectische mix aan deelnemers een lust voor het oog zijn.
 

Cocoon House is een bestemming voor antiek, designstukken en kunst uit de 20e eeuw. Naast vintage design icons uit voorbije tijdperken bieden ze ook een samengestelde selectie nieuwe stukken die elkaar naadloos aanvullen. Nilfular depot Milano en Morentz eat your heart out!

 

Deelnemers Dirk Duif, Sandra Keja Planken, Kiki van Eijk, Fransje Gimbrere, Marcio Pontes, Inge Simonis, Mariekke Jansen, Nienke Sikkema, Sven Jansse, The Novelgrey, studio mo man tai, studio Range, Karel Bodegom.

 

Gecureerd door Wisse Trooster

Collectibles, design en styling Sander van Eyck

 

Expositie van 7 juni - 2 juli 2024
Cocoon House, Kerkbrink 16 Hilversum

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Madeline Mackay
m.mackay@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Salon H-ome Gallery ENG
Salon H-ome Gallery
Ode al Mar by Sandra Keja-Planken
DDW23

LINKS

Website Sandra Keja Planken
Website Cocoon Collectables

SOCIAL MEDIA Sandra Keja Planken

Over Sandra Keja Planken

Keja Planken is een multidisciplinaire kunstenaar. Met behulp van oude en nieuwe technieken experimenteert ze met materialen van toen en nu. Haar nieuwe werken genaamd ‘Nature’s Visual Sound’ tonen haar meeslepende morphing glas- en textielobjecten van restanten, gerecyclede en biologische materialen in een eclectische salonsetting. Als een landschap van koraal dat op de bodem van de zee groeit. Het samenbrengen van de geluiden van mens en natuur. Ze behoort tot een nieuwe garde die experimenteert in de kunst- en designscene van verzamelobjecten door tentoonstellingen op unieke locaties te brengen. Sandra nodigt je uit om betekenisvol te verbinden, te reageren en te interacteren.