MESSMERIZING x GreenpaintsMESSMERIZING x GreenpaintsMESSMERIZING x Greenpaints
terug naar pressroom

MESSMERIZING x Greenpaints

Sandra Keja Planken en Greenpaint lanceren biobased collectie in MESSMERIZING kleuren

Sandra Keja Planken van MESSMERIZING heeft in samenwerking met Greenpaints gewerkt aan een kleurenlijn van biobased verf. Sandra staat bekend om haar gedurfde interieurontwerpen. Met haar fascinatie voor de natuur creëert ze verzamelobjecten die verhalen vertellen. Haar verhaal en dat van de mens en de menselijke natuur. Het spreekt voor zich dat de collectie niet alleen mooi is maar ook puur natuurlijk. Met deze biobased kleurcollectie gebaseerd op herwinbare natuurlijke grondstoffen, zoals planten, bomen en gewassen, wordt gezorgd voor een gezond binnenklimaat.
De unieke MESSMERIZING x Greenpaints lijn is geschikt voor wandkunstenaars, designers, architecten, hotels en particulieren.

Goed voor het milieu en portemonnee
De biobased verf heeft een uitstekende dekking en perfecte droging. Makkelijk te gebruiken voor het mooiste eindresultaat. Tover elke ruimte om met deze MESSMERIZING kleuren: Green Vibes, Spirited Green, Retiring Blue, Calming White, Swimming, Gulfstream, Verbena, Impatiens Petal, In the Pink, Peach Blossom, Certain Peach, Sumtuous Peach.

De muurverf is leverbaar in 1, 2, 5 en 10 liter verpakkingen. En lakverf en primer in handige 0,5, 1 en 2,5 liter verpakkingen. Hierdoor kun je makkelijk de exact benodigde hoeveelheid bestellen zonder veel verf en geld te verspillen. Goed voor het milieu en je portemonnee.

MESSMERIZING x Greenpaints is te verkrijgen in deze drie varianten:
- Muurverf
- Lakverf
- Multiprimer

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Madeline Mackay
m.mackay@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

DDW23
DDW'23
Ode al Mar
Ode al Mar by Sandra Keja-Planken

LINKS

Greenpaints
Sandra Keja Planken

Over Sandra Keja-Planken

Sandra Keja-Planken is een autodidactische ontwerper en kunstenaar. De werken van Keja-Planken laten je zoeken naar de verbinding tussen mens, natuur en hun gedrag. Ze staat bekend om haar vernieuwende interieurontwerpen met een ziel. Wat nu de trend is, hanteert Sandra al 15 jaar. Met haar fascinatie voor de natuur werkt ze op positieve manier met rest- en natuurlijke materialen in lege of onconventionele ruimtes. Met haar diverse craft collaborations wil ze een blik werpen op toekomstige omgeving, leef -en natuurthema’s. Sinds 4 jaar creëert ze onder haar eigen naam antropomorfe design en collectible kunstvoorwerpen. Voor haar glas- en textielkunst werkt ze samen met het TextielMuseum en Glasmuseum. Ook verwerkt ze reststukken hout en gerecycled beton in one-offs. Haar werken zijn gepresenteerd aan koningin Maxima vanwege haar unieke manier van werken.