GLUEGLUE
terug naar pressroom

GLUE

Sandra Keja-Planken creëert experience kamer in Hotel Arena als onderdeel van GLUE Amsterdam

Vier dagen lang staat Amsterdam in het teken van design. GLUE Amsterdam verbindt ontwerpers en merken met het brede publiek en staat dit jaar in het thema van ‘Stretching the Definition of Design’. Sandra Keja-Planken creëert samen met Hotel Arena een bijzondere expositie & kamer experience, EL PIMPI, een MESSMERIZING ruimte om in weg te dromen. 

 

De Arena Art Gallery wordt bekleed en gevuld door werken van verschillende veelzijdige kunstenaars. Een expositie die liefde voor design laat voelen, met talentvolle kunstenaars samengesteld door GLUE Amsterdam. Van de delicaatste zijden doeken tot de robuuste kleden, elke vezel vertelt een verhaal van vakmanschap, gemeenschap en creativiteit.

 

EL PIMPI is een tijdelijke hotelkamer waar de beleving tussen design en kunst versmelt en waar je in een oceaan van objecten kunt zwemmen. Een kamer waar je wegdroomt in het speelse design, tussen unieke kunstobjecten en collectibles. Kleurrijk glas en textielkunst van Sandra Keja-Planken zijn te bewonderen evenals haar interieur designs variërend van tafels tot behang. Haar eigen werk combineert ze met unieke objecten van o.a. Urban Reef, Rutger de Regt, Marijke de Cock, Nicky Vollebregt, Anna Resei, Victor de Bie en Sarah Roseman, allen deelnemers van haar MESSMERIZING-collectief. Dit collectief is ontstaan tijdens DDW in Eindhoven als een mini district met een maximalistisch surrealistisch gevoel van nieuwsgierige objecten en ontwerpen die verhalen vertellen.

 

Voor vier dagen is EL PIMPI een experience kamer met een ziel overdag en een heerlijke slaapkamer voor de gelukkige in de nacht. Het uitbundige EL PIMPI is te bewonderen van 14-17 september tussen 10.00 en 18.00 uur.

 

Wil je slapen en dromen in de MESSMERIZING experience van Sandra Keja-Planken? Dat kan! Schrijf je in en maak kans om op zondag 17 september te slapen in EL PIMPI, met een heerlijk diner voor twee bij PARK Café / Restaurant. Doe mee via deze link https://hotelarena.nl/expositie/design-hub-expo-room-experience/ en we laten je 10 september weten of je de gelukkige bent.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Madeline Mackay
m.mackay@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Creative content is king
Creatieve content is king

LINKS

Website Sandra Keja-Planken
MESSMERIZING
Hotel Arena

SOCIAL MEDIA Sandra Keja Planken

OVER SANDRA KEJA-PLANKEN

Sandra Keja-Planken is een autodidactische ontwerper en kunstenaar. Haar werk gaat over de relatie tussen mensen, de natuur en de aard van de mens. Antropomorfe kleurenpop vermengd met fantasievormen uit de menselijke psyche. Keja-Planken verwerkt bijvoorbeeld haar gevoelens en boodschappen in wandkleden en objecten waardoor je deel uitmaakt van het werk en haar fascinatie voor de natuur.

 

De werken van Keja-Planken laten je zoeken naar de verbinding tussen mens en natuur en gedrag. Ze maakt haar wandtapijten en vloerkleden met behulp van eucalyptus, bamboegaren, deadstock en gerecyclede kleding. Ook haar behangpapier, lampen en tafels krijgen vorm uit de natuur. Stuk voor stuk objecten met hun eigen fantasievormen en voor ieder een unieke emotie.