Vijf zonnige terrassen in Haarlem waar je volgens de laatste terrastrends kunt etenVijf zonnige terrassen in Haarlem waar je volgens de laatste terrastrends kunt etenVijf zonnige terrassen in Haarlem waar je volgens de laatste terrastrends kunt eten
terug naar pressroom

Vijf zonnige terrassen in Haarlem waar je volgens de laatste terrastrends kunt eten

Het terrasseizoen is weer aangebroken. Jaarlijks zijn ons gemiddeld 100 terrasdagen gegund. Daarom heeft RestaurantKaart vijf zonnige terrassen in Haarlem, waar je ook nog eens volgens de laatste terrastrends kunt eten, voor jou op een rijtje gezet. Wil jij binnenkort ook lekker in de voorjaarszon eten, drinken en genieten? Dat doe je via RestaurantKaart met 50% korting op het eten bij:

 

Restaurant Parels

 

In het centrum van Haarlem op de Oude Groenmarkt bevindt zich restaurant Parels. Hier eet je verrassende gerechten uit de Frans-internationale keuken. Een echt terrasgerecht is fris, zowel in smaak als opmaak. Dat hebben ze bij Parels goed begrepen. De zon schijnt niet alleen op je hoofd maar straalt ook nog eens van je bord. Het terras is voorzien van parasols en terrasverwarming zodat je op ieder moment van de dag comfortabel zit. Ideaal om te ontspannen na een middag winkelen.

 

Thrill Grill

 

Dit restaurant is net zoals Parels gevestigd op de Oude Groenmarkt en speelt in op de trend van het moment: de vraag naar comfortfood maar dan wel van goede kwaliteit. Thrill Grill is de droom van chef-kok Robert Kranenborg. Hij wilde verrassende burgers serveren en na een uitgebreide zoektocht is hij tot het juiste recept gekomen. Uiteindelijk heeft hij zijn bevindingen vertaald naar een smakelijk menu, waarvan je met volle teugen kan genieten op het zonnige terras.

 

Restaurant Parck

 

Restaurantgasten gaan weer steeds vaker voor bekende klassiekers op het terras en laat je die nou net bij Restaurant Parck kunnen eten. Parck ligt aan de rand van het centrum: in het idyllische Frederikspark. Op steenworp afstand van het Houtplein is dit een fijne uitvalsbasis voor zowel lunch als diner. Geniet hier bijvoorbeeld van gegrilde bavette, gebakken roden poonfilet of ravioli en sluit af met kaasplankje.

 

Restaurant Morris

 

Restaurant Morris gaat terug naar de basis door mooie stukken vlees, hele vissen en lekkere sides te serveren. Sinds kort zijn ze ook bij RestaurantKaart aangesloten. Je eet er een goed stuk vlees of vis van de grill met daarbij een tafel vol heerlijke bijgerechten. Hiermee biedt Morris zijn gasten de mogelijkheid uitgebreid te tafelen. Perfect voor de zwoele zomeravonden dus. Bovendien schiet je hier dankzij het industriële interieur jouw mooiste Instagram-kiekjes.

 

Tapasbar El Pincho

 

In een compleet gerenoveerd pand op de prachtige Riviervismarkt in Haarlem vind je tapas restaurant El Pincho. Hier geniet je buiten van heerlijke tapasgerechten met uitzicht op de Sint Bavo-kerk. Waan je in mediterrane sferen dankzij de vrolijke goudgele muren en de Spaanse achtergrondmuziek. Kwaliteitsvlees wordt steeds meer trendy, zeker als borrelhap. Proef hier waarom. Buen apetito!

 

Zie: www.restaurantkaart.nl voor het complete aanbod van aangesloten restaurants in Haarlem waarbij je 50% korting op jouw maaltijd ontvangt op vertoon van uw persoonlijke RestaurantKaart.

Voor meer informatie neem contact op met Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl.

over restaurantkaart

RestaurantKaart is door heel Nederland actief en heeft zichzelf als doel gesteld om eind 2018 naar 1000 restaurants en 100.000 leden te groeien RestaurantKaart-leden kunnen voor €6,99 per maand bij meer dan 600 restaurants in Nederland terecht. Hiermee eet je à la carte en ontvang je 50% korting op het eten.