Zo houd je je voornemen om meer te sporten wél volZo houd je je voornemen om meer te sporten wél volZo houd je je voornemen om meer te sporten wél vol
terug naar pressroom

Zo houd je je voornemen om meer te sporten wél vol

Na de gezellige december maand, die vooral in het teken staat van feestjes, lekker eten en drinken, is het nieuwe jaar voor veel mensen een frisse start. Zo heeft 48% van Nederland als goed voornemen: meer sporten en bewegen. Het nieuwe Amsterdamse sportmerk RE-BORN geeft je daarom 4 tips om dit voornemen in 2020 wél vol te houden:

Tip 1.
Vind een sport die je écht leuk vindt. Dit kan van alles zijn. Gek op lange wandelingen met je hond? Plan dit iedere week standaard in je agenda. Ga vooral geen sport forceren waar je geen plezier uit haalt, raadt RE-BORN aan. En sta open om nieuwe sporten te proberen. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een proefles boksen, pilates of bodypump. 

Tip 2.
Ga samen met een vriend of vriendin sporten. Dit is sowieso vaak al gezelliger dan in je eentje. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer de één geen zin heeft, de ander motivatie kan geven om tóch samen te gaan.

Tip 3.
Investeer in sportkleding waar jij je echt prettig in voelt. Wanneer jij je fijn voelt in de kleding die je draagt tijdens een workout, motiveert dit vaak al om ook daadwerkelijk te gaan sporten. Zo legt RE-BORN de focus op fashionable sportkleding, van de fijnste stoffen en een perfecte pasvorm. Het leuke aan de kleding is dat je de meeste items ook buiten de sportschool aan kunt trekken.

Tip 4.
Zet realistische goals. Als je in 2019 niet of nauwelijks hebt gesport, verwacht dan niet van jezelf dat je in 2020 ineens drie keer per week gaat sporten. Want wanneer je dit een keer niet doet, voelt het al snel aan als falen en werkt het demotiverend om de draad weer op te pakken. Bouw het langzaam op, zegt RE-BORN.  Wanneer je het eenmaal volhoudt en er plezier in krijgt, werkt dit als motivatie om vaker te gaan.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Van bank tot sportschool: deze sportkleding wil je niet meer uittrekken
Ready to play deze zomer met RE-BORN
RE-BORN: de sportkleding die je iedere dag wilt dragen

LINKS

RE-BORN website

SOCIAL MEDIA RE-BORN

Over RE-BORN

RE-BORN is een Amsterdams sport- en lifestylemerk met duurzame, comfortabele en stijlvole kleding. Ze werken met de zachtste materialen en zijn erg kritisch op het vinden van de juiste pasvorm voor ieder item. De stoffen worden geleverd door een leverancier in Portugal, zijn voor 99% Europees en de productie vindt plaats in de eigen fabriek van de leverancier. Daar werken ze met schone grondstoffen en over-voorraad van stoffen wordt gebruikt in kleine collecties. Op het kantoor van RE-BORN wordt de stroom uit eigen zonnepanelen (150 stuks) gehaald en verder gebruiken ze gerecycled verpakkingsmateriaal voor het verzenden van pakketjes. Het merk richt zich op iedereen met een sportieve way of life. Oprichters Odette en Manouk hebben beiden een achtergrond in de sportmarkt. Ze hebben hun krachten gebundeld en met trots RE-BORN opgezet.