Van bank tot sportschool: deze sportkleding wil je niet meer uittrekkenVan bank tot sportschool: deze sportkleding wil je niet meer uittrekkenVan bank tot sportschool: deze sportkleding wil je niet meer uittrekken
terug naar pressroom

Van bank tot sportschool: deze sportkleding wil je niet meer uittrekken

In de winter heerlijk relaxen op de bank: heel herkenbaar. De moeite nemen om je om te kleden voor een goeie workout kan dan een groot obstakel lijken. Daar heeft RE-BORN de oplossing voor: het stijlvolle en duurzame sportkleding merk heeft comfortabele outfits die je zowel thuis op de bank, in een hip koffietentje én tijdens je rondje door het park kunt dragen.

RE-BORN is het nieuwe Amsterdamse sportmerk waarbij duurzaamheid, comfort en fashion in de sport- en lifestylecollectie samen komen. De mooiste stoffen zijn geselecteerd en de sportkleding heeft een perfecte pasvorm. Functionele items met een fashionable twist!

De collectie van RE-BORN bestaat uit een lijn voor zowel heren als dames. De kleding is afwisselend: voor de dames zijn er tops met een langere lengte (zodat het niet omhoog kruipt tijdens het sporten) of met een open achterkant. Voor iedereen zijn er ook items die goed overdag gedragen kunnen worden. En niet te vergeten; heerlijke truien en vesten voor het hardlopen tijdens de koude winterdagen.

De collectie bestaat uit functionele artikelen zoals een multi stretch sport short voor extra bewegingsvrijheid en mesh T-shirt met een langere lengte en functionele delen, deze voeren de warmte van het lichaam af.

Met de diversiteit van RE-BORN is er een match voor iedereen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
simplypr@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Zo houd je je voornemen om meer te sporten wél vol
Ready to play deze zomer met RE-BORN
RE-BORN: de sportkleding die je iedere dag wilt dragen

LINKS

RE-BORN website

RE-BORN is een Amsterdams sport- en lifestylemerk met duurzame, comfortabele en stijlvole kleding. Ze werken met de zachtste materialen en zijn erg kritisch op het vinden van de juiste pasvorm voor ieder item. De stoffen worden geleverd door een leverancier in Portugal, zijn voor 99% Europees en de productie vindt plaats in de eigen fabriek van de leverancier. Daar werken ze met schone grondstoffen en over-voorraad van stoffen wordt gebruikt in kleine collecties. Op het kantoor van RE-BORN wordt de stroom uit eigen zonnepanelen (150 stuks) gehaald en verder gebruiken ze gerecycled verpakkingsmateriaal voor het verzenden van pakketjes. Het merk richt zich op iedereen met een sportieve way of life. Oprichters Odette en Manouk hebben beiden een achtergrond in de sportmarkt. Ze hebben hun krachten gebundeld en met trots RE-BORN opgezet.