Ready to play deze zomer met RE-BORN
terug naar pressroom

Ready to play deze zomer met RE-BORN

Hardlopen door een zonnig park, yoga op het strand, wandelen door de duinen of tennissen op een warme bestemming. De zomer maakt de meeste sporten een stuk plezieriger. Belangrijk is om dan wel de juiste sportkleding te dragen. Wanneer de fit en de kwaliteit van de stof van je sportkleding beter zit, staat niets jouw in de weg nóg beter te presteren, zelfs een brandende zon niet!

 

RE-BORN SPORTS heeft zich met de nieuwe collectie voor dames en heren niet alleen gericht op sportieve kleding die perfect zit, gemaakt van de fijnste stoffen, maar die er óók goed uitzien wanneer je ze in je vrije tijd draagt. Met de nieuwe items van RE-BORN ben je deze zomer altijd ready to play!

 

Herencollectie

De nieuwe tops voor heren zijn geïnspireerd op teamsporten zoals: voetbal, rugby en hockey. Bij deze sporten zien we veel verschillende strepen en kleurcombinaties terug in club-outfits. Maar de trend rondom gestreepte items blijft niet binnen de perken van de sportwereld, ze zijn (en blijven) een klassieker in het modebeeld. Daarom is dit een perfecte combinatie voor RE-BORN:  sportartikelen met een lifestyle twist.

 

De trui met ronde hals voelt dankzij de zachte finish heerlijk aan. Doordat de t-shirts gemaakt zijn van katoen en elastaan blijft de pasvorm lang goed. Het idee achter de kleuren voor de nieuwe items waren o.a. de “Amsterdamse” kleuren, namelijk fris rood en zwart, met een combinatie van wit. Voor de t-shirts is gekozen voor een yarn-dyed streep met de aanvoerdersband als inspiratie. Ook de navy/witte t-shirts hebben deze band met zwart logo.

 

Damescollectie

Ook in de nieuwe items voor dames komen de Amsterdamse rode, zwarte en witte kleuren combinaties terug. De geliefde basic – de trui met ronde hals – is uitgebracht in deze twee nieuwe en frisse kleuren. Het materiaal is wederom in 95% katoen en 5% elastaan, waardoor de pasvorm goed behouden blijft.

 

Naast de crew top hebben is er een nieuwe stijl toegevoegd: de tanktop met een racerback. Deze top heeft een flatterende hals. De flatlock stiksels zorgen ervoor dat de stof plat op de huid ligt en niet irriteert. De top valt iets langer (zoals iedere top van RE-BORN) zodat deze niet omhoog kruipt tijdens het sporten. 

Over RE-BORN

RE-BORN is een Amsterdams sport- en lifestylemerk met duurzame, comfortabele en stijlvole kleding. Ze werken met de zachtste materialen en zijn erg kritisch op het vinden van de juiste pasvorm voor ieder item. De stoffen worden geleverd door een leverancier in Portugal, zijn voor 99% Europees en de productie vindt plaats in de eigen fabriek van de leverancier. Daar werken ze met schone grondstoffen en over-voorraad van stoffen wordt gebruikt in kleine collecties. Op het kantoor van RE-BORN wordt de stroom uit eigen zonnepanelen (150 stuks) gehaald en verder gebruiken ze gerecycled verpakkingsmateriaal voor het verzenden van pakketjes. Het merk richt zich op iedereen met een sportieve way of life. Oprichters Odette en Manouk hebben beiden een achtergrond in de sportmarkt. Ze hebben hun krachten gebundeld en met trots RE-BORN opgezet.