RE-BORN: de sportkleding die je iedere dag wilt dragen
terug naar pressroom

RE-BORN: de sportkleding die je iedere dag wilt dragen

Duurzaamheid, comfort en fashion komen samen in de sport- en lifestyle collectie van het nieuwe Amsterdamse merk RE-BORN. Oprichters Manouk en Odette, beiden met een achtergrond in de sportmarkt, richten zich met RE-BORN op iedereen die een sportieve way of living heeft.

 

RE-BORN had voor hun collectie een duidelijke visie. Deze moest duurzaam, met de mooiste stoffen en de beste pasvorm, geproduceerd worden. Ze wilden dat de dragers van hun kleding zich zo thuis voelen in de kleding dat ze het ook voor of na het sporten kunnen dragen. En dat is gelukt.

 

De sport- en lifestyle collectie bestaat uit zowel een lijn voor mannen als voor vrouwen. Functionele items met een fashionable twist. De kleding is voor allerlei verschillende sporten geschikt: van yoga tot bootcamp. De tops voor vrouwen hebben een langere lengte zodat deze niet omhoog kruipen. Daarnaast zijn er ook tops met open achterkant en leggings met een hoge taille voor extra comfort. Voor mannen zijn de items zo ontwikkeld dat het de bewegingsvrijheid niet belemmert, met stoffen die de warmte van het lichaam afvoeren. Van truien tot trainingsbroeken en T-shirts. Ieder kledingstuk voelt zo zacht dat je het eigenlijk niet meer uit wilt doen.
Voel je herboren in de collectie van dit Amsterdamse sport- en lifestyle merk!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Zo houd je je voornemen om meer te sporten wél vol
Van bank tot sportschool: deze sportkleding wil je niet meer uittrekken
Ready to play deze zomer met RE-BORN

LINKS

RE-BORN website

SOCIAL MEDIA RE-BORN

over RE-BORN

RE-BORN is een Amsterdams sport- en lifestylemerk met duurzame, comfortabele en stijlvole kleding. Ze werken met de zachtste materialen en zijn erg kritisch op het vinden van de juiste pasvorm voor ieder item. De stoffen worden geleverd door een leverancier in Portugal, zijn voor 99% Europees en de productie vindt plaats in de eigen fabriek van de leverancier. Daar werken ze met schone grondstoffen en over-voorraad van stoffen wordt gebruikt in kleine collecties. Op het kantoor van RE-BORN wordt de stroom uit eigen zonnepanelen (150 stuks) gehaald en verder gebruiken ze gerecycled verpakkingsmateriaal voor het verzenden van pakketjes. Het merk richt zich op iedereen met een sportieve way of life. Oprichters Odette en Manouk hebben beiden een achtergrond in de sportmarkt. Ze hebben hun krachten gebundeld en met trots RE-BORN opgezet.