SimplyPR presenteert: de beste beauty deals voor Black Friday 2022SimplyPR presenteert: de beste beauty deals voor Black Friday 2022
terug naar pressroom

SimplyPR presenteert: de beste beauty deals voor Black Friday 2022

De beste beauty deals staan weer voor de deur: scoor tijdens Black Friday je favoriete verzorgingsproducten met flinke korting! SimplyPR deelt graag de aanbiedingen van twee populaire skincare merken: FOREO en Paula's Choice.

FOREO

Affiliate links: 

Bol.com: https://www.bol.com/nl/nl/w/alle-artikelen-foreo/1182323/?sort=popularity1

Amazon: www.amazon.nl/foreo?channel=PR 

Foreo.com: https://www.foreo.com/affiliate-program 

 

Het Zweedse skintech merk FOREO staat bekend om de innovatieve beauty apparaten voor een ultiem ontspanningsmoment. De verschillende beauty items van FOREO, zoals de BEAR, LUNA 3 en UFO 2, optimaliseren daarnaast de skincare routine door middel van de nieuwste technologie. 

 

  • BEAR 

Op zoek naar een strakke, jonger uitziende huid? De BEAR en de BEAR mini geven het gezicht een intensieve fitness work-out door gebruik te maken van de microcurrent technologie. Hierdoor blijft de huid fit, strak en jong. 

 

  • LUNA 3 

2-in-1 reiniging en versteviging. Perfect afgestemd op de huid. Van de iconische LUNA 3 is klinisch bewezen dat hij 99,5% van het vuil en de olie van de huid verwijdert. Gemaakt van fluweelzachte siliconen die bestand zijn tegen bacteriën en 35x hygiënischer zijn dan nylon borstels. Het is de meest zachte en hygiënische gezichtsreiniger ooit.

 

  • UFO 2

De apparaten uit de UFO-range zijn een revolutie op het gebied van het aanbrengen van gezichtsmaskers. Het Zweedse design van de UFO 2 en de UFO mini 2 is speciaal ergonomisch ontworpen aan de hand van de contouren van het gezicht. Het apparaat combineert ook thermotherapie, cryotherapie en de beroemde T-Sonic pulsaties om in slechts twee minuten een maskerbehandeling op professioneel niveau te leveren. 

Staan deze producten al langere tijd op de verlanglijst? Dan is dit dé kans om te investeren in deze innovatieve beauty tools. FOREO doet ook dit jaar namelijk weer mee met een geweldige Black Friday actie. Van 19 t/m 28 november is er 25% korting op een groot deel van het assortiment online bij Douglas.

Paula's Choice 
Paula’s Choice gelooft in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging. Keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en lichaamsverzorgingsproducten. Op zoek naar dé perfecte huidroutine? Doe dan de test via de site. Zie hieronder een aantal van Paula’s Choice producten:

 

  •  BHA Liquid Exfoliant 

De Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant is een echte allrounder en de wereldwijde bestseller van Paula’s Choice. En niet zonder reden; het pakt meerdere problemen aan. De 2% BHA Liquid Exfoliant is het meest geschikt voor een gecombineerde tot vette huid met mee-eters en puistjes. Het helpt dode huidcellen te verwijderen, ook in de porie, en werkt kalmerend en ontstekingsremmend. 

 

  • C5 Super Boost Moisturizer 

De C5 Super Boost Moisturizer (€ 54) is een multi active moisturizer met vitamine C die klinisch bewezen 24-uurs hydratatie combineert met anti-aging eigenschappen die de huid minder dof maken, de stevigheid herstellen en de huidbarrière versterken.

 

  • C5 Super Boost Eye Cream 

De C5 Super Boost Eye Cream (€ 45) is een oogcrème met geconcentreerde vitamine C en een multi actieve samenstelling aan ingrediënten speciaal voor onder de ogen om donkere kringen, dofheid en een verslapte huid te verbeteren.

Ook Paula’s Choice blijft tijdens Black Friday zeker niet achter. Ben je nog op zoek naar hét perfecte cadeau voor een stralende en glowy huid? Van 20 t/m 28 november krijg je 20% korting op het gehele assortiment van Paula’s Choice. Daarnaast ontvang je bij besteding vanaf €95 de wereldwijde bestseller; de fullsize 2% BHA liquid exfoliant in een exclusieve cadeauverpakking.

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com

Over Paula's Choice

“Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.