Pigmentvlekken vervagen en de huidteint drastisch egaliseren? Maak kennis met het Clinical Discoloration Repair Serum van Paula’s Choice.Pigmentvlekken vervagen en de huidteint drastisch egaliseren? Maak kennis met het Clinical Discoloration Repair Serum van Paula’s Choice.Pigmentvlekken vervagen en de huidteint drastisch egaliseren? Maak kennis met het Clinical Discoloration Repair Serum van Paula’s Choice.
terug naar pressroom

Pigmentvlekken vervagen en de huidteint drastisch egaliseren? Maak kennis met het Clinical Discoloration Repair Serum van Paula’s Choice.

Zoals de naam al doet vermoeden, pakt dit nieuwe serum hardnekkige bruine en grijze vlekken aan. Tranexaminezuur, bakuchiol en niacinamide zijn krachtige ingrediënten die ongewenste huidverkleuringen verminderen.

 

Er zit een embargo op het beeld tot 2 september 2021.

 

Verkrijgbaar vanaf 2 september 2021
Clinical Discoloration Repair Serum: € 52 full size 30 ml 

 

Het ontstaan van pigmentvlekken en andere huidverkleuringen heeft verschillende oorzaken. Dit kan komen door acne, hormonen, zwangerschap, blootstelling aan zonlicht en natuurlijke huidveroudering. Het Clinical Discoloration Repair Serum helpt verkleuringen te vervagen en te voorkomen dankzij een krachtige combinatie van tranexaminezuur, bakuchiol en niacinamide. Deze bewezen werkzame ingrediënten gaan overmatige melanineproductie tegen. Zo worden nieuwe pigmentvlekken niet zichtbaar, vervagen bestaande verkleuringen én worden ze niet erger.

 

Ingrediënt in de spotlight: 3% tranexaminezuur

  • Tranexaminezuur helpt bij het zichtbaar vervagen van verschillende soorten huidverkleuringen. Onderzoek toont aan dat dit ingrediënt effectiever is dan hydrochinon, een middel dat de huid ontkleurt en door artsen wordt voorgeschreven. Tranexaminezuur is zelfs geschikt voor hardnekkige huidproblemen zoals melasma.
  • Dit ingrediënt pakt de door uv-schade uit balans geraakte melanineproductie aan en zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag haar natuurlijke, egale kleur terugkrijgt.
  • Om effectief huidverkleuringen te verminderen, dient er tussen de 2 en 5% tranexaminezuur aanwezig zijn in het huidverzorgingsproduct. Producten die plaatselijk worden aangebracht om verkleuringen tegen te gaan, werken over het algemeen beter wanneer deze ook andere ondersteunende ingrediënten bevatten. Zo zorgen niacinamide en mariadistelzaadolie ervoor dat tranexaminezuur zich beter in de huidlagen doordringt. Een uitstekende combinatie.

 

Aanvullende hoofdingrediënten:

 

•          5% niacinamide: versterkt de huidbarrière en verbetert textuur en teint.

•          0.5% bakuchiol: dit natuurlijke ingrediënt gaat huidveroudering tegen, is een krachtige antioxidant en heeft verzachtende eigenschappen. 

 

Tranexaminezuur, niacinamide en bakuchiol werken samen om pigmentvlekken en andere verkleuringen tegen te gaan. Samen bevorderen ze een egale teint en vervagen ze de zichtbaarheid van hardnekkige, onregelmatige pigmentvlekken en verkleuringen.

 

Productinformatie

 

Het Clinical Discoloration Repair Serum is verpakt in een ondoorzichtige, uv-bestendige verpakking met een pompje. Op deze manier breken de licht- en luchtgevoelige ingrediënten niet af en blijven ze effectief van het eerste tot het laatste gebruik. Het product is geschikt voor alle huidtypen, huidskleuren en leeftijden die last hebben van pigmentvlekken en verkleuringen.

 

Hoe te gebruiken

 

Breng het serum in het begin drie keer per week aan en verhoog de frequentie geleidelijk aan tot één keer per dag. Breng aan op het gezicht en hals en vermijd de oogleden en lippen. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met ten minste SPF 30 en beperk blootstelling aan zonlicht zoveel mogelijk.

Dagelijks zonnebrandcrème gebruiken is essentieel bij het verminderen en voorkomen van pigmentvlekken. Het kan 8 tot 12 weken duren voordat er duidelijke resultaten zichtbaar zijn bij dagelijks gebruik.

 

Pak hardnekkige tekenen van huidveroudering aan met de Clinical-collectie

 

De Clinical-collectie van Paula’s Choice bevat producten met hoge concentraties van bewezen anti-aging-ingrediënten, zoals retinol, ceramiden en vitamine C en helpen de veerkracht en vitaliteit van de huid snel te herstellen.

 

Clinical-producten die gericht zijn op specifieke huidproblemen:

 

  • Rimpels: Clinical 1% Retinol Treatment (€ 52) en de Clinical 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment (€ 61)
  • Grove poriën: Clinical Niacinamide 20% Treatment (€ 52)
  • Verlies van stevigheid: Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème (€ 62 )
  • Een doffe huid en fijne lijntjes rondom de ogen: Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème (€ 47)
  • NIEUW: Pigmentvlekken en verkleuringen: Clinical Discoloration Repair Serum (€ 52)

 

 

 

 

 

 

 

Media-aanvraag of een Paula’s Choice-expert spreken? Neem dan contact op met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl | 020 776 7756

Over Paula's Choice

“Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.