Paula’s Choice opent pop-up store in de Bijenkorf AmsterdamPaula’s Choice opent pop-up store in de Bijenkorf AmsterdamPaula’s Choice opent pop-up store in de Bijenkorf AmsterdamPaula’s Choice opent pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam
terug naar pressroom

Paula’s Choice opent pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam

Paula’s Choice heeft vanaf 1 tot en met 20 maart een pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de producten van Paula’s Choice en persoonlijk huidadvies krijgen van de skincare experts van Paula’s Choice. Er is de mogelijkheid een gratis skin scan uit te laten voeren, waarna een huidverzorgingsroutine op maat kan worden samengesteld. Kom erachter wat jouw ‘recipe for glowy skin’ is.


De Skin Scanner maakt foto’s van de huid die zelfs de onderliggende huidlagen laten zien. Hierdoor kan er meer te weten worden gekomen over de zonneschade, poriën en vochthuishouding van de huid. Nadat er gekeken is waar de huid behoefte aan heeft, kan er vervolgens gepersonaliseerd huidadvies worden gegeven om de huid weer in topconditie te krijgen. Afgezien van de skin scan, is er de gelegenheid de producten direct te shoppen en kan er kennis worden gemaakt met de nieuwste productlanceringen.

“Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Door de handen ineen te slaan met de Bijenkorf Amsterdam hopen zij middels deze pop-up ieder meer inzicht te geven in de behoeften van hun huid. Het merk maakt enkel producten op basis van bewezen, wetenschappelijk onderzoek. Geen parfum, geen alcohol. Geen 20 producten in 1 routine, maar juist een paar producten die een cocktail zijn van de allerbeste ingrediënten. En de resultaten spreken voor zich.


De Paula’s Choice pop-up store is vanaf 1 tot en met 20 maart te bezoeken in de Bijenkorf Amsterdam (1 Dam, 1012, Amsterdam) en is te vinden op de begane grond tussen de Chanel en Dior stand.


Houd vooral ook de Instagram van @paulaschoicenl in de gaten voor de laatste updates.


Voor media-aanvragen of voor contact met een expert van Paula’s Choice kan er contact worden opgenomen met Claudia Kasteel van SimplyPR | c.kasteel@simplypr.nl | +31 (0)20 776 77 56

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.