Paula’s Choice mini’s voor een maximum glowPaula’s Choice mini’s voor een maximum glowPaula’s Choice mini’s voor een maximum glow
terug naar pressroom

Paula’s Choice mini’s voor een maximum glow

Mini formaat, mega resultaat

Steeds meer Paula’s Choice huidverzorgingsproducten zijn ook in mini formaat verkrijgbaar. Hiermee is het uitproberen van nieuwe huidverzorgingsproducten eenvoudig geworden. De mini’s mogen bovendien mee in je handbagage en kunnen de huid daarna tot ongeveer twee weken verzorgen, ideaal dus voor op vakantie. Daarnaast lanceert Paula’s Choice travelkits met daarin een complete mini-huidverzorgingsroutine met alle must-haves voor een stralende huid.

 

Mini-Kit Stralende Huid Musthaves €32
Deze vierdelige set bestaat uit een reiniger, exfoliant en dag- en nachtcrème voor een glowy huid. De routine is geformuleerd om voortijdige tekenen van huidveroudering, een doffe huid en verkleuringen te voorkomen door de huid te beschermen tegen schade door luchtvervuiling en blauw licht. Geschikt voor alle huidtypen.

De kit bevat:

 • Defense Cleanser – Travel size – 30 ml
 • Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – Travel size – 30 ml
 • Defense Moisturizer SPF 30 – Travel size – 15 ml
 • Defense Moisturizer – Travel size – 15 ml

 

Mini-Kit Weg Met Onzuiverheden € 31
Deze vierdelige set bestaat uit een reiniger, exfoliant en dag- en nachtcrème. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat de huid er zo zuiver mogelijk uitziet en aanvoelt. Geformuleerd om poriën op milde wijze te ontstoppen en roodheid te kalmeren. Beschermt de huid tegen zonneschade. 

 

De kit bevat:

 • Clear gezichtsreiniger – Travel size – 30 ml
 • Clear Extra Strength 2% BHA Exfoliant – Travel size – 30 ml
 • Clear Dagcreme SPF30 – Travel size – 15 ml
 • Clear Oil-Free Nachtcreme – Travel size – 15 ml

 

Mini-Kit Weg Met Onzuiverheden - Extra Strength € 38
Deze vijfdelige set bestaat uit een reiniger, exfoliant, treatment en dag- en nachtcrème. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat de huid er zo zuiver mogelijk uitziet en aanvoelt. Geformuleerd om poriën op milde wijze te ontstoppen, roodheid te kalmeren en vlekjes na puistjes te vervagen. Beschermt de huid tegen zonneschade. 

 

De kit bevat:

 • Clear gezichtsreiniger – Travel size – 30 ml
 • Clear Extra Strength 2% BHA Exfoliant – Travel size – 30 ml
 • Clear Skin Clearing Treatment – Travel size – 5 ml
 • Clear Dagcreme SPF30 – Travel size – 15 ml
 • Clear Oil-Free Nachtcreme – Travel size – 15 ml


Resultaten worden zichtbaar dankzij consistent gebruik van een huidverzorgingsroutine die is afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen. De Paula’s Choice mini’s zijn ideaal om een nieuwe routine mee uit te proberen.

Over Paula's Choice​

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.