Paula’s Choice en rout(e)ine! Paula’s Choice en rout(e)ine! Paula’s Choice en rout(e)ine!
terug naar pressroom

Paula’s Choice en rout(e)ine!

Op 7, 8 en 9 oktober bezoekt de Paula's Choice bus 3 verschillende steden in Nederland om de bezoekers kennis te laten maken met de huidverzorgingsproducten van het gelijknamige merk. Door middel van een skin scan met bijbehorend persoonlijk advies kan een skincare routine op maat worden samengesteld.

 

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Het merk maakt enkel producten op basis van bewezen, wetenschappelijk onderzoek. Geen parfum, geen alcohol. Geen 20 producten in 1 routine, maar juist een paar producten die een cocktail zijn van de allerbeste ingrediënten. En de resultaten spreken voor zich.

 

Door gebruik te maken van de skinscanner kan Paula’s Choice heel gericht advies geven welke producten geschikt zijn voor je huid. Het merk wil dat iedereen meer inzicht krijgt in wat je huid nodig heeft, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met de dames van Winkel Op Wielen om met een custom made bus in 3 dagen zoveel mogelijk bezoekers een persoonlijk huidadvies te geven. Naast het laten maken van een skin scan worden er leuke cadeautjes weggegeven, kun je de producten direct aanschaffen én kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe productlancering!

 

De Paula’s Choice bus is op de volgende plekken te vinden:

  • 7 oktober – Utrecht | Jaarbeursplein | 11:00-18:00
  • 8 oktober – Eindhoven | Stationsplein | 11:00-18:00
  • 9 oktober – Rotterdam | Eendrachtsplein | 10:00-18:00

 

Houd vooral ook de Instagram van @paulaschoicenl in de gaten voor de laatste updates!

 

Voor media-aanvragen of voor contact met een expert van Paula’s Choice kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl | +31 (0)20 776 77 56

Over Paula's Choice​

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.