Pak specifieke huidproblemen aan met de boosters van Paula’s ChoicePak specifieke huidproblemen aan met de boosters van Paula’s ChoicePak specifieke huidproblemen aan met de boosters van Paula’s Choice
terug naar pressroom

Pak specifieke huidproblemen aan met de boosters van Paula’s Choice

Met de tijd verliest de huid essentiële stoffen en wordt deze minder goed in staat zichzelf te herstellen. Met de boosters van Paula’s Choice worden deze reserves weer aangevuld en zal de huid zich weer jonger gedragen. Daarnaast gaan de boosters specifieke, hardnekkige huidproblemen tegen. Iedere booster bevat een concentratie van één specifiek ingrediënt of ingrediëntengroep en is gericht op een specifiek huiddoel. Wat doen deze boosters precies, hoe deze aan de huidverzorgingsroutine toe te voegen en welke resultaten zijn te verwachten?


Iedere booster biedt de mogelijkheid om de huidverzorgingsroutine aan te passen aan de behoeftes van de huid. Dit kan van dag tot dag of van jaar tot jaar verschillen. De boosters van Paula’s Choice zijn een goede aanvulling op iedere huidverzorgingsroutine. Door de lichte textuur zijn deze goed te combineren met andere producten. Breng de booster aan op een gereinigde huid, na de toner en exfoliant. Druppel het rechtstreeks op de huid of mix het met een serum, treatment of nachtcrème. Het is ook mogelijk meerdere boosters na elkaar te gebruiken. Gebruik de booster een of twee keer per dag, of alleen als de huid een ‘boost’ nodig heeft. Sluit overdag altijd af met een dagcrème met minimaal SPF 30.

10% Azelaic Acid Booster
Egaliseert
·  Bruine en rode vlekjes, pigmentvlekken, puistjes, doffe huid
·  Huidtype: alle huidtypen


Deze booster bevat een hoge concentratie van 10% azelaïnezuur in combinatie met salicylzuur en plantenextracten. Het helpt pigmentvlekjes te vervagen en brengt roodheid (na puistjes) tot rust. Daarnaast helpt het puistjes voorkomen en de huid egaal te maken. Kortom: een krachtpatser voor een gladde, stralende huid.

C15 Super Booster
Laat stralen
·  Grove poriën, huidveroudering, pigmentvlekken
·  Huidtype: alle huidtypen


Een product met vitamine C zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. De antioxidant biedt een krachtige bescherming tegen vervuiling, irritaties, ontstekingsreacties en UV- straling. Vitamine C verbetert het natuurlijke genezingsproces waardoor rode vlekken en puistjes vervagen. 15% Vitamine C bestrijdt effectief verschillende tekenen van huidveroudering. Het maakt de huidteint egaler en verstevigt de huid zichtbaar voor een stralendere look. De antioxidanten en hyaluronzuur beschermen en hydrateren bovendien de huid.

C25 Super Booster
Corrigeert
·  Bruine en rode vlekjes, onregelmatige huidtextuur
·  Huidtype: alle huidtypen

De concentratie van 25% vitamine C vermindert zichtbaar hardnekkige donkere en rode verkleuringen van de huid voor een egalere en stralende huidteint. Deze booster met een hogere concentratie vitamine C is ook als een spot treatment te gebruiken wanneer deze op de bruine vlekjes en rimpels wordt aangebracht.

1% Retinol Booster
Anti-aging
·  Fijne lijntjes, diepe rimpels, onregelmatige teint, verstopte poriën
·  Huidtype: alle huidtypen

Dé ster tegen huidveroudering is retinol, een ander woord voor vitamine A. Retinol helpt rimpels bestrijden en stimuleert de collageenproductie. Iedereen heeft baat bij retinol-gebruik. Deze krachtige booster met een mix van 1% retinol en antioxidanten pakt meerdere hardnekkige tekenen van huidveroudering aan, zoals fijne lijntjes en rimpels.

10% Niacinamide Booster
Verfijnt
·  Grove poriën, verkleuringen
·  Huidtype: alle huidtypen

Last van grove poriën of een ruwe, bobbelige huidstructuur? Dan is Vitamine B3 (niacinamide) de oplossing. Het vermindert zichtbaar opgerekte en vergrote poriën, egaliseert een ruwe (sinaasappel)huid en minimaliseert bultjes door opgehoopt talg. De veelzijdige vitamine B verbetert je huid op veel manieren: het ingrediënt geeft je een egale huidteint en laat de huid er glowy en jonger uitzien. Deze booster maakt de poriën minder zichtbaar door ze te verkleinen en zorgt voor een gladdere en stralendere huid en een egalere huidteint.

Hyaluronic Acid Booster
Werkt vochtvasthoudend
·  Fijne lijntjes en rimpels, vochtarme huid, gevoelige huid
·  Huidtype: alle huidtypen


Geen enkel ander ingrediënt kan de huid vullen met vocht zoals hyaluronzuur dat kan. Het verfrist de bovenste huidlagen, waardoor de huid er zachter, gladder en stralend gehydrateerd uitziet. Het vermindert direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Deze booster zorgt voor een zichtbaar stevigere en meer gehydrateerde huid. Een geweldige dorstlesser voor ieder huidtype.

Peptide Booster
Verstevigt
·  Slappere huid, rimpels, vochtarme huid
·  Huidtype: alle huidtypen

Elke huid heeft baat bij een boost peptiden in zijn huidverzorgingsroutine. Wanneer de huidverzorging peptiden bevat, worden de proteïnen die van nature voorkomen in de huid ondersteund. Hierdoor kunnen peptiden de huid verstevigen, waardoor rimpels zichtbaar verminderen, de huidbarrière wordt versterkt, de huid kalmeert en hydratatie verbetert. Deze booster verbetert de veerkracht, de stevigheid en de textuur van de huid.

Moisture Renewal Oil Booster

Hydrateert
·  Droge huid, doffe huid, vochtarme huid, ruwe textuur
·  Huidtype: droge huid

Deze booster bevat een combinatie van 9 oliën die de droge, doffe en/of strak aanvoelende huid verzachten. Deze kan op de droge plekken van de huid worden aangebracht, of voor extra hydratatie worden gebruikt. De booster bevat onder andere Argan-olie. Dit is een huidverzachtende en voedende olie dat van nature boordevol herstellende vetzuren en vitamine E zit, voor een goede antioxidantwerking.

‘Door het inzetten van de boosters van Paula’s Choice kan je eindelijk afscheid nemen van jouw hardnekkige huidproblemen,’ aldus Louise Lutke Schipholt, Skincare Education Specialist bij Paula’s Choice.
 
Voor media-aanvragen of voor contact met een expert van Paula’s Choice kan er contact worden opgenomen met Claudia Kasteel van SimplyPR | c.kasteel@simplypr.nl |+31 (0)20 776 77 56 

Over Paula's Choice​

“Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.