NIEUW 25% AHA + 2% BHA Exfoliant PeelingNIEUW 25% AHA + 2% BHA Exfoliant PeelingNIEUW 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling
terug naar pressroom

NIEUW 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Binnen 10 minuten een glow!

De NIEUWE 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling is de eerste afspoelbare exfoliant van Paula’s Choice die binnen 10 minuten werkt. De zachte peeling met verschillende zuren verzacht én herstelt de huid drastisch, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, maakt een ruwe textuur glad, ontstopt poriën en verbetert de teint.

De geconcentreerde fomule bevat krachtige ingrediënten, zoals 2% salicylzuur en een krachtig AHA-mengsel van 8,4% glycolzuur, 7,1% melkzuur, 5% mandelzuur, 2,5% wijnsteenzuur en 2% appelzuur.

Deze krachtige, maar zachte peeling heeft een vloeibare geltextuur, waardoor het makkelijk over je huid glijdt en direct z’n werk doet. Dankzij de combinatie van in water oplosbare AHA en in olie oplosbare BHA, werkt de peeling zowel aan de oppervlakte van je huid als in de diepere lagen. Dit zorgt meteen voor zichtbare, ultra-glowy resultaten. Ook bevat de unieke formule kalmerende plantextracten, zoals bisabolol uit kamille, glycyrrhetinezuur uit zoethout, vlindererwtenbloemextract en anti-irriterende allantoïne, zodat alle huidtypen baat hebben bij dit product.

Ingrediënten in de spotlight:
+ 25% AHA: deze mix van glycolzuur, melkzuur, mandelzuur, appelzuur en wijnsteenzuur gaat gevorderde tekenen van veroudering tegen, vermindert rimpels zichtbaar, verfijnt een ruwe, hobbelige textuur en verheldert en egaliseert de teint.
+ 2% BHA: het in olie oplosbare salicylzuur gaat onder de oppervlakte van jd huid, bootst het natuurlijke exfoliatieproces na om zo verstopte en grove poriën te ontstoppen.
+ Vlindererwtenbloemextract: heeft kalmerende eigenschappen die tekenen van roodheid verminderen, irritatie verzachten en de peeling zijn natuurlijke lila kleur geven.


Geavanceerde resultaten in slechts 10 minuten
98% van de gebruikers ervaarde een zachte en gladde huid na één keer gebruik. *
91% van de gebruikers ervaarde een heldere huid. *
*Gebaseerd op een zelfevaluatie van 98 consumenten na één keer gebruik.

Informatie over het product
De peeling wordt geleverd in een ondoorzichtige, uv-bestendige verpakking om te voorkomen dat de licht- en luchtgevoelige ingrediënten afbreken. Zo blijft het product van de eerste tot laatste aanbrenging effectief. De formule is geschikt voor alle huidtypen.

Hoe te gebruiken?
+ STAP 1: Breng eens per week een ruime hoeveelheid aan op een schone en droge huid. Vermijd daarbij de huid rond je ogen en lippen.
+ STAP 2: Tien minuten laten inwerken, daarna afspoelen met lauw water. Vervolgens droog deppen.
+ STAP 3: Ga verder met een toner, treatments & dag- of nachtcrème.

Tips:
+ Laat leave-on-exfolianten achterwege bij gebruik van de peeling
+ Doe altijd een patch test voor het eerste gebruik
+ Voor overdag geldt: eindig altijd met een dagcrème met ten minste SPF 30

+ Niet gebruiken op een aangetaste/beschadigde huid

De 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling is de perfecte aanvulling op de indrukwekkende lijn van meer dan 15 exfolianten van Paula's Choice Skincare. Denk bijvoorbeeld aan de iconische 2% BHA Liquid Exfoliant (€ 36) en de 8% AHA Gel Exfoliant (€ 36).

Verkoopinformatie
Verkrijgbaar vanaf 3 februari.
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling. Full size: 30ml - € 44

Voor media-aanvragen of voor contact met een expert van Paula’s Choice kan er contact worden opgenomen met Claudia Kasteel van SimplyPR | c.kasteel@simplypr.nl | +31 (0)20 776 77 56

Over Paula's Choice​

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.