Geef je lippen een boost: maak kennis met de NIEUWE Hyaluronic Acid + Peptide Lip BoosterGeef je lippen een boost: maak kennis met de NIEUWE Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster
terug naar pressroom

Geef je lippen een boost: maak kennis met de NIEUWE Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

De NIEUWE Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster is een geavanceerde anti-ageing treatment dat fijne lijntjes vervaagt en je lippen er jong en vol uit laat zien. De booster bevat een krachtige mix van vochtvasthoudend hyaluronzuur, verstevigende peptiden en hydraterend squalaan.

 

Verkrijgbaar vanaf 11 oktober 2021
Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster: € 27 full size 10 ml 

 

Dit innovatieve liptreatment met een zachte, satijnen finish gaat verder dan hydrateren en geeft je lippen een vollere, jongere uitstraling. De hyaluron-peptide mix maakt je lippen direct gladder en zachter. De combinatie vervaagt ook aanwezige lijntjes en gaat verdere tekenen van lipveroudering tegen. 

 

Meerdere lip-specifieke technologieën werken samen om de oorzaken van veroudering aan te pakken, zoals volume-verlies, verandering van vorm en het afnemende vermogen om vocht vast te houden. Hyaluronzuur en konjac opvulbolletjes geven je lippen zichtbaar meer volume door water dat normaal gesproken zou verdampen, te absorberen en uit te zetten. De sponsachtige eigenschappen van de konjacplant en de bekende hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur trekken water uit de onderste lagen van je lippen aan en houden dat vast voordat het aan de oppervlakte komt en verdampt. Zodra het water binnen is, zet de spons uit (net als een gewone spons doet als hij nat wordt). Door het water in de bovenste lagen van je lippen vast te houden, lijken je lippen voller en minder gerimpeld. Gerichte, verstevigende peptiden ondersteunen de natuurlijke vorm van je lippen en zorgen voor herstel. Het resultaat? Vollere lippen en minder rimpels! Squalaan, soja, cacao- en shea boter zorgen voor een extra boost antioxidantrijke hydratatie.    

 

Ingrediënten:  

Hyaluronzuur & konjac opvulbolletjes: houden het water uit de onderste lagen van je lippen vast zodat het niet aan de oppervlakte komt en verdampt. Zo boosten ze het volume van je lippen zonder te irriteren.

Peptiden: versterken de werking van hyaluronzuur, zorgen voor meer stevigheid en helpen lijntjes zichtbaar te verminderen. Bij regelmatig gebruik, herstellen en versterken peptiden de onderliggende structuren van je lippen.

Squalane: licht, niet vet en werkt zoals een huideigen olie om vochtverlies te voorkomen en je huid weer soepel te maken.

 

Productinformatie

De booster heeft een verkoelende, metalen applicatietip die vloeiend over de lippen glijdt. De serumachtige formule is geschikt voor alle huidtypen. 

 

Hoe te gebruiken:

Je kunt de booster zowel overdag aanbrengen als ’s avonds voor het slapen gaan. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een lip-product met ten minste SPF 30. Je kunt over de booster prima andere basisproducten voor de lippen aanbrengen, alleen matte lippenstiften, lip stains en langhoudende producten zijn niet ideaal.

 

Media-aanvraag of een Paula's Choice-expert spreken? Neem dan contact op met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl | 020 776 7756

Over Paula's Choice

“Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.