Geef een glow cadeau met de feestdagenGeef een glow cadeau met de feestdagen
terug naar pressroom

Geef een glow cadeau met de feestdagen

Shoppen voor de feestdagen wordt dit jaar extra leuk én makkelijk. Paula’s Choice Skincare biedt immers verschillende feestelijke cadeausets aan. Er is voor ieder wat wils dankzij een zorgvuldig samengesteld aanbod van twee cadeauboxen en een ornament, allemaal inclusief de bestseller: de beroemde Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Ook erbij inbegrepen: een feestelijk cadeautasje of cracker.

 

Kortom: de website van Paula’s Choice heeft een feestelijke ‘December Shop’ waar makkelijk cadeaulijstjes worden afgevinkt met limited edition sets voor elk budget en elk huidtype.

 

Cadeausets voor de feestdagen

De twee cadeauboxen bestaan uit een paar populaire producten die elkaar in elke routine perfect aanvullen. En een verpakking in de vorm van een ornament, als extra feestelijke touch. Last minute inpakstress is er dankzij deze mooie verpakkingen dus niet bij.

 

Good to Glow Box – € 68

 

Stralend de feestdagen in met een passend duo dat poriën ontstopt en minimaliseert, puistjes en pigmenvlekjes aanpakt en de huidtextuur egaliseert. De Good to Glow Box is een veelzijdig duo - geschikt voor de meeste huidproblemen – en geeft iedere huid een extra glowy boost tijdens de koude wintermaanden.
 

·      Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - 118ml 

·      10% Niacinamide Booster - 20ml

 

Instant Glow Box – € 64

 

Geef een revolutionaire peeling cadeau met de Instant Glow Box, bestaande uit maar liefst twee award winnende producten: een krachtige, vloeibare exfoliant én een peeling. Wissel beide producten af in de routine en vanzelf komt een glow tevoorschijn. Daarbij verminderen deze krachtpatsers verstoppingen, rimpels en fijne lijntjes en verhelderen ze de huidskleur. Reken maar op een stralende huid van binnenuit.

 

·      Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – 118ml 

·      Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling – 30ml 

                                                 

Glow to Go Duo Ornament – € 22

 

Het Glow to Go Duo bestaat uit een leave-on-exfoliant en een geavanceerde anti-aging formule die de huidstructuur herstelt en verbetert. Extra leuk: de verpakking in de vorm van een ornament kun je als verrassing in de kerstboom hangen.

 

·      Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – 30ml 

·      Clinical 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment – 5ml 

                                        

Cadeautas of cracker – Gratis

Deze feestdagen hebben we een extra verrassing: een feestelijk cadeautasje of cracker (zolang de voorraad strekt). Zorg dus dat je op tijd aan je cadeaulijstje begint!

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.