Geef deze Moederdag een glow cadeauGeef deze Moederdag een glow cadeau
terug naar pressroom

Geef deze Moederdag een glow cadeau

Ter gelegenheid van Moederdag lanceert Paula’s Choice een selectie limited edition cadeausets. Laat moeders zien hoe dierbaar ze zijn door hen een gezonde, stralende en glowy huid cadeau te doen.

Ontdek hieronder het volledige cadeau-aanbod.

 

Limited-edition gift sets

Het ultieme huidverzorgingscadeau voor Moederdag is een van de twee giftboxen van Paula’s Choice. Iedere set bevat een fullsize power-duo voor een stralende huid, waaronder de wereldwijde bestseller de 2% BHA Liquid Exfoliant. De skincare cadeausets zijn in een limited edition cadeaubox van Paula’s Choice verpakt, die met een elegant lint is dicht gestrikt.

 

Refined & Radiant Gift Set - € 68
Minimaliseer poriën, zorg voor een gladde textuur en een stralende huid van binnenuit met de Refined & Radiant Gift Set. Dit krachtige duo ontstopt poriën en vermindert mee-eters en puistjes, voor een gladde, egale huid.

De set bevat:
·            Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – 118 ml 
·            10% Niacinamide Booster – 20 ml 

 


Protect & Illuminate Gift Set - € 57

Geef de huid een gezonde gloed met deze twee producten die voor een glow zorgen. De bestverkopende 2% BHA Liquid Exfoliant verwijdert vuil, olie en dode huidcellen voor een zachtere, gladde huid. De Defense SPF-moisturizer beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en vervuiling.
 
De set bevat:

·            Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – 118 ml 
·            Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 – 60 ml

 

 

De producten zijn vanaf 21 april 2022 verkrijgbaar. 

 

Voor media-aanvragen of voor contact met een expert van Paula’s Choice kan er contact worden opgenomen met Claudia Kasteel van SimplyPR | c.kasteel@simplypr.nl |+31 (0)20 776 77 56 

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.