Parfois Sun Chasers collectieParfois Sun Chasers collectieParfois Sun Chasers collectie
terug naar pressroom

Parfois Sun Chasers collectie

De zomer is nabij en daarmee ook de behoefte aan verfrissende looks voor op het strand en de oncontroleerbare drang om je dagen in de zon door te brengen. Hiermee in gedachten heeft Parfois een collectie ontworpen waardoor het in de zon nog leuker wordt.

 

Met zonnekleppen en tasjes gemaakt van riet, tuniekjes van luchtige, lichte stoffen en strandhanddoeken is de Sun Chasers collectie ideaal voor het creëren van de perfecte zomerse look. 

 

De items zijn ontworpen om op het strand goed voor de dag kunt komen, maar ze zijn ook perfect om dagelijks te dragen. Combineer een tuniek met jeans voor een ontspannen urban stijl of draag een buideltasje bij een nette jurk. Zonnekleppen, dè trend van de jaren ’90, zijn terug! Het ultieme accessoire voor degenen die houden van een sportieve, ontspannen stijl met een modieuze touch. 

 

Het motto van Parfois voor de zomer is Sun Chasers, dit roept een gevoel op van een zonnige zomer met items die je niet wilt missen. Een warm en modern kleurpalet met belangrijke elementen zoals riet.

 

Parfois nodigt iedereen uit om alles uit deze zomer te halen. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Parfois Fall-Winter '18-19 campaign
Parfois Pre-Fall '18
Parfois Festival Musthaves
Parfois Spring/Summer'18 - Part II

LINKS

Website Parfois

SOCIAL MEDIA Parfois

Parfois is een toonaangevend Portugees fashion accessoire merk voor vrouwen. Parfois’ missie: het creëren van onweerstaanbare fashion accessoires met een hoge ‘want’ factor. 

 

Parfois biedt de klant een uniek concept: een wekelijks, geactualiseerd assortiment aan accessoires (tassen, sieraden, shawls, schoenen, etc) en limited edition collecties gebaseerd op de laatste catwalk trends. En dit alles voor vriendelijke prijzen. Inmiddels heeft Parfois meer dan 700 winkels in 55 landen. In Nederland zijn stores geopend In Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Amstelveen, Den Haag, Zwolle, Amsterdam en binnenkort in Den Bosch en Maastricht.