Parfois Stainless Steel Jewelry CollectionParfois Stainless Steel Jewelry CollectionParfois Stainless Steel Jewelry CollectionParfois Stainless Steel Jewelry CollectionParfois Stainless Steel Jewelry Collection
terug naar pressroom

Parfois Stainless Steel Jewelry Collection

Parfois lanceert sieradencollectie van roestvrij staal

 

Dit herfst/winter seizoen lanceert Parfois een sieradenlijn van roestvrij staal. Items die door het materiaalgebruik nog sterker zijn zodat je ze voor een lange tijd met plezier zult dragen. De items zijn hypoallergeen, waardoor zelfs de gevoeligste huid ze kan verdragen.

 

De sieradencollectie bestaat uit de kleuren zilver, goud, en rosé-goud en bevat zirkoniumdetails. Alles is tijdloos en makkelijk te combineren met elk ander sieraad om zo de perfecte look te creëren.

 

De collectie is vanaf heden online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Parfois Fall-Winter '18-19 campaign
Parfois Pre-Fall '18
Parfois Festival Musthaves
Parfois Sun Chasers collectie

LINKS

Website parfois

SOCIAL MEDIA Parfois

Parfois is een toonaangevende Portugees fashion accessoire merk voor vrouwen. Parfois’ missie: het creëren van onweerstaanbare,  fashion accessoires met een hoge ‘want’ factor. 
Parfois biedt de klant een uniek concept: een wekelijks, geactualiseerd assortiment aan accessoires (tassen, sieraden, shawls, schoenen, etc) en limited edition collecties, gebaseerd op de laatste catwalk trends. En dit alles voor vriendelijke prijzen. Inmiddels heeft Parfois meer dan 700 winkels in 55 landen. In Nederland zijn stores geopend In Eindhoven, Utrecht en Rotterdam, later dit jaar volgen Amstelveen, Den Haag en Amsterdam.