Zet de zomer op tafel met de potjes van P’tit PotZet de zomer op tafel met de potjes van P’tit PotZet de zomer op tafel met de potjes van P’tit Pot
terug naar pressroom

Zet de zomer op tafel met de potjes van P’tit Pot

Nu de zon eindelijk schijnt is het ook tijd om jouw interieur in de zomersferen te brengen. Hoe kun je dat nu beter doen dan met de kleurrijke potjes van P’tit Pot? Met deze handgemaakte coconutbowls zet je de zomer op tafel!

 

De potjes van P’tit Pot zijn er in een regenboog van kleuren. Sommige bekleed met steentjes, dan weer gelakt. Of je nu houdt van metallic, felle kleuren of patroontjes, er is voor ieder wat wils. Naast dat de potjes een eyecatcher zijn voor je interieur, steun je niet alleen de makers in Vietnam, maar ook kinderorganisaties. 10% van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan vzw KIKA, Make-A-Wish en Stichting Kieteman. Of je het schaaltje nou vult met vers fruit tijdens een barbecue of het gebruikt als versiering voor in je interieur, de schaaltjes zijn een musthave voor de zonnige dagen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

P’tit Pot staat stil bij Dag van het Kind op 1 juni
P’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor Pasen
Moederdag
Haal het winter gevoel in huis met P’tit Pot

LINKS

P'tit Pot

SOCIAL MEDIA P'tit Pot

Over P'tit Pot

Voorjaar 2016. Sophie Destrooper reisde de wereld rond en ontdekte het verrassende Vietnam: prachtige tempels, groene rijstvelden en parelwitte stranden. Maar haar grootste ontdekking vond ze in de plaatselijke werkplaats: kleurrijke potjes uit kokosnoot, handgemaakt door Vietnamese creatievelingen. Sophie was direct verkocht – deze potjes zouden meegaan naar Europa! Inmiddels heeft Sophie een samenwerking opgezet met Vietnamese families die deze potjes maken, doneert ze een deel van de opbrengst aan verschillende goede doelen én verzekert ze je van een unieke eyecatcher in je interieur.