P’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor PasenP’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor PasenP’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor Pasen
terug naar pressroom

P’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor Pasen

Wat is er beter dan een vrolijke brunchtafel gevuld met de lekkerste gerechten tijdens de Paasdagen? Dit jaar kan de paasbrunch nog feestelijker gemaakt worden met de pastelkleurige potjes uit de nieuwste collectie van P’tit Pot. Zo verschijnen de bekende kokosnoot potjes nu o.a. in de tinten zalm, botergeel en poederroze. Perfect om je paaseieren in tentoon te stellen. P’tit Pot is groot voorstander van een kleurrijk interieur, daarom worden de handgemaakte kokosnoot potjes uit Vietnam van binnen gedecoreerd met de mooiste kleuren in lak, metallic, parelmoer en eierschaal motief. De potjes kunnen zonder enig schuldgevoel aangeschaft worden, P’tit Pot steunt niet alleen de families in Vietnam die de potjes maken, maar doneert ook 10% van de opbrengst aan Nederlandse goede doelen voor kinderen (vzw KIKA, Make-A-Wish en Stichting Kieteman).

 

Over P'tit Pot

Voorjaar 2016. Sophie Destrooper reisde de wereld rond en ontdekte het verrassende Vietnam: prachtige tempels, groene rijstvelden en parelwitte stranden. Maar haar grootste ontdekking vond ze in de plaatselijke werkplaats: kleurrijke potjes uit kokosnoot, handgemaakt door Vietnamese creatievelingen. Sophie was direct verkocht – deze potjes zouden meegaan naar Europa! Inmiddels heeft Sophie een samenwerking opgezet met Vietnamese families die deze potjes maken, doneert ze een deel van de opbrengst aan verschillende Nederlandse goede doelen én verzekert ze je van een unieke eyecatcher in je interieur.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

P’tit Pot staat stil bij Dag van het Kind op 1 juni
Moederdag
Haal het winter gevoel in huis met P’tit Pot
Goed voor onder de kerstboom én het geweten

LINKS

P'tit Pot

SOCIAL MEDIA P'tit Pot