P'tit Pot: kleine potjes, groot doelP'tit Pot: kleine potjes, groot doelP'tit Pot: kleine potjes, groot doel
terug naar pressroom

P'tit Pot: kleine potjes, groot doel

Potjes in prachtige designs, die daadwerkelijk uniek zijn, waarvan de makers eerlijk behandeld worden én waarvan de opbrengsten toedragen aan een beter wereld. Sounds too good to be true? Dit alles komt samen in de potjes van P’tit Pot.

 

In Azië blinken ze uit in het maken van kleurrijke potjes uit kokosnoot. Vietnamese families maken deze ‘coconut bowls’ met hart en ziel én mét de hand. Dat is terug te zien in de hoge kwaliteit van deze kleine potjes. Ook Sophie Destrooper, founder van P’tit Pot, viel voor deze duurzame manier van creëren. Ze besloot met diverse creatievelingen uit Vietnam samen te werken en startte haar eigen zaak.

 

P’tit Pot is zoveel meer dan een mooi product. De veelzijdige potjes kunnen door hun decoratieve stijl niet alleen gebruikt worden voor eten, maar ook voor het bewaren van de meest bijzondere sieraden. Deze decoratieve potjes verdienen een prime spot in iedere stijlvolle woning. Ze zijn er in een regenboog van kleuren, de een bekleed met steentjes, de ander gelakt. Voor alle designs kun je terecht op de website www.ptitpot.eu. 

 

Goede doelen

De mooie potjes kunnen zonder schuldgevoel aangeschaft worden, zo steun je niet alleen de makers in Vietnam, maar ook kinderorganisaties. 10% van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan vzw KIKA, Make-A-Wish en Stichting Kieteman. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

P’tit Pot staat stil bij Dag van het Kind op 1 juni
P’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor Pasen
Moederdag
Haal het winter gevoel in huis met P’tit Pot

LINKS

P'tit Pot

SOCIAL MEDIA P'tit Pot

over P'tit Pot

Voorjaar 2016. Sophie Destrooper reisde de wereld rond en ontdekte het verrassende Vietnam: prachtige tempels, groene rijstvelden en parelwitte stranden. Maar haar grootste ontdekking vond ze in de plaatselijke werkplaats: kleurrijke potjes uit kokosnoot, handgemaakt door Vietnamese creatievelingen. Sophie was direct verkocht – deze potjes zouden meegaan naar Europa! Inmiddels heeft Sophie een samenwerking opgezet met Vietnamese families die deze potjes maken, doneert ze een deel van de opbrengst aan verschillende goede doelen én verzekert ze je van een unieke eyecatcher in je interieur.