Goed voor onder de kerstboom én het gewetenGoed voor onder de kerstboom én het geweten
terug naar pressroom

Goed voor onder de kerstboom én het geweten

Kerst is de tijd van het jaar om aan anderen te denken. Tegelijkertijd ben je op zoek naar mooie cadeautjes voor onder de kerstboom. Met de potjes van P’tit Pot sla je twee vliegen in één klap. Je draagt bij aan een goed doel én je hebt een prachtig cadeau voor een dierbare.

 

De potjes van P’tit Pot zijn namelijk met de hand gemaakt uit kokosnoten, door families in Vietnam. Naast dat je deze families steunt met het kopen van zo’n uniek bakje, gaat 10% van de opbrengst naar goede doelen voor kinderen. De stijlvolle coconut bowls zijn de perfecte eyecatcher in ieder interieur. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het bewaren van je meest dierbare sieraden of als serveerschaaltje tijdens het kerstdiner. Eén ding is zeker: deze potjes zijn goed voor je karma en voor onder je kerstboom.

 

Goede doelen

De mooie potjes kunnen zonder schuldgevoel aangeschaft worden, zo steun je niet alleen de makers in Vietnam, maar ook Nederlandse kinderorganisaties. 10% van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan vzw KIKA, Make-A-Wish en Stichting Kieteman. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

P’tit Pot staat stil bij Dag van het Kind op 1 juni
P’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor Pasen
Moederdag
Haal het winter gevoel in huis met P’tit Pot

LINKS

P'tit Pot

SOCIAL MEDIA P'tit Pot

Over P'tit Pot

Voorjaar 2016. Sophie Destrooper reisde de wereld rond en ontdekte het verrassende Vietnam: prachtige tempels, groene rijstvelden en parelwitte stranden. Maar haar grootste ontdekking vond ze in de plaatselijke werkplaats: kleurrijke potjes uit kokosnoot, handgemaakt door Vietnamese creatievelingen. Sophie was direct verkocht – deze potjes zouden meegaan naar Europa! Inmiddels heeft Sophie een samenwerking opgezet met Vietnamese families die deze potjes maken, doneert ze een deel van de opbrengst aan verschillende Nederlandse goede doelen én verzekert ze je van een unieke eyecatcher in je interieur.