Wat zegt jouw go-to date outfit over jou?
terug naar pressroom

Wat zegt jouw go-to date outfit over jou?

We kleden ons op een bepaalde manier om de wereld te laten zien wie we zijn. Maar wist je ook dat de kleuren van de kleding die je draagt iets zeggen over jouw persoonlijkheid? Zo is iedere kleur gekoppeld aan een specifieke eigenschap. Benieuwd wat de kleur van jouw date outfit over jouw persoonlijkheid zegt? Slow-dating app Once heeft de belangrijkste kleur-karaktereigenschap combinaties voor je op een rijtje gezet:

1. De kleur blauw staat voor vertrouwen. Personen die veel blauwe kleding dragen zijn betrouwbaar en gevoelig. Daarnaast zijn deze mensen vaak ook creatief en nuchter.

2. Zo staat rood bekend als indicator voor een lieve, warme persoonlijkheid. Maar maak geen ruzie met de mensen die vaak rood dragen, deze lieve en warme kant slaat namelijk zo om. Daarnaast hebben personen die rode kleding dragen ook een zekere sexappeal: hello sexy! Wel even goed om te weten; mannen koppelen de kleur rood bij een vrouw vaak aan arrogantie.

3.  Zwart wordt gedragen door mysterieuze mensen die een beetje koppig zijn. Personen die zwarte kleding dragen zijn vaak intelligent en zelfverzekerd. Daarnaast kleedt het ook nog eens af, wat wil je nog meer?

4. De optimisten onder ons dragen graag geel. Deze kleur reflecteert de vrolijke persoonlijkheid van de drager. Daarnaast zijn mensen die gele kleding dragen niet bang om op te vallen en staan ze erom bekend dat ze wel van een grapje houden.

5. Grijs wordt gekoppeld aan wijze mensen, die niet graag hun gevoelens uiten. Daarnaast zouden grijs-dragers erg bescheiden en georganiseerd zijn.

6. Witte kleding indiceert een nette en precieze persoonlijkheid. Geen verrassing bij een kleur waarbij elk klein vuiltje direct zichtbaar is. Verder wordt wit gekoppeld aan rustige personen. Deze mensen zijn vaak onschuldig en sympathiek. 

7. Voor levendige mensen is de kleur groen een absolute favoriet in de kledingkast. Mensen die deze kleur regelmatig dragen staan erom bekend eerlijk, maar ook jaloers te zijn.  Zo zouden groen-dragers ook houden van rustige omgevingen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Once Dating kondigt overname van Pickable aan, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen
5 dating dealbreakers voor millennials
En amour l'orthographe prime !
Quiz: Wat voor een dating type ben jij?

LINKS

Getonce.com

SOCIAL MEDIA Once

Over Once

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.