Once Dating kondigt overname van Pickable aan, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen
terug naar pressroom

Once Dating kondigt overname van Pickable aan, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen

Once Dating breidt met de overname van Pickable, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen, verder uit in Nederland. Pickable heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden, en heeft inmiddels 1 miljoen gebruikers wereldwijd. De Once Dating group, specialist op gebied van serieuze dating apps, versterkt zo zijn positie op een steeds dynamischer wordende markt. 

Het is officieël tussen Once en Pickable
Once is de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit over kwantiteit. Op dit moment hebben zij meer dan 10 miljoen gebruikers in 8 markten, waarvan 1 miljoen in de Benelux. Eén keer per dag ontvang je een voorgestelde match, bepaald op basis van jouw voorkeuren. Met de lancering van Pickable is het portfolio van de overkoepelende Once Dating group compleet en hun positie versterkt. Pickable werkt als volgt: vrouwen kunnen direct de profielen van de mannen bekijken zonder zelf een profiel aan te hoeven maken. Zij bepalen met wie zij een conversatie willen aangaan en op dat moment krijgt de man hier een melding van. De dating-app is daarmee ideaal voor vrouwen die liever anoniem willen blijven en voor mannen die een succesvolle en snellere datingervaring willen hebben. Zij kunnen achterover leunen totdat ze uitgekozen worden en op dat moment weten ze dat de vrouw in kwestie ook daadwerkelijk geïnteresseerd is om met hen in gesprek te gaan. De app is ontworpen om gebruikers tijd te besparen en zorgt ervoor dat zij sneller overgaan tot een daadwerkelijke date. Daarmee is Pickable een waardevolle versterking van Once Dating group. "Pickable heeft een enorme potentie. In een tijd waarin apps de onlinedatingwereld domineren, is het de uitdaging je te onderscheiden. Pickable heeft deze potentie," aldus Jean Meyer, CEO van Once en Once Dating group.

Overname Pickable biedt groeikansen
Pickable profiteert van de expertise van Once Dating om hun concept te introduceren op de Nederlandse markt en elders in Europa. De dating app Pickable heeft zowel in aantal downloads als gebruikersaantallen een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden. Op dit moment zijn er 1 miljoen gebruikers wereldwijd en in de eerste maand hebben er vier miljoen chatgesprekken plaatsgevonden. 

Het succes van Pickable op de drukke online datingmarkt is te danken aan de unieke positionering. Online daten is een ‘mannenwereld’ en vrouwen zijn over het algemeen niet erg fan van dating-apps. Door vrouwen de controle te geven dankzij de introductie van de 'girlpower' dating-app, pakt Pickable deze ontevredenheid in de datingwereld aanClémentine Lalande, oprichtster en CEO van Pickable zegt hierover: "Ik ben trots op wat we in een paar maanden tijd hebben bereikt met Pickable. Samen met Once Dating zullen we deze markt met ons unieke concept veroveren. We zijn erin geslaagd een dating-app te creëren waar vrouwen lang op hebben gewacht. Ik ben er trots op om Once Dating group achter ons te hebben staan, een koploper in tijden van deze post-Tinder dating revolutie."

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

5 dating dealbreakers voor millennials
En amour l'orthographe prime !
Quiz: Wat voor een dating type ben jij?
ABC de la rencontre en ligne

LINKS

Getonce.com

SOCIAL MEDIA Once

over Once

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 7 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.

 

over Pickable

Pickable is de eerste dating-app die vrouwen volledig anoniem kunnen gebruiken. Met Pickable hebben ze de controle en kiezen ze alleen mannen die hen aantrekken. Pickable is gratis te downloaden via Google Play en in de App Store.