Hilarisch! Wat als jouw favoriete kerst personages een dating profiel hadden?
terug naar pressroom

Hilarisch! Wat als jouw favoriete kerst personages een dating profiel hadden?

Het is bijna tijd voor de fijnste tijd van het jaar: kerst! Misschien wel het leukste aan de kerstperiode is dat je al je favoriete kerstfilms zo vaak kunt kijken als je wilt. Maar stel je eens voor dat jouw favoriete kerst personages op een dating app te vinden waren. Hoe zou hun profiel er dan uit zien? Slow-dating app Once heeft hilarische profielen van deze karakters gemaakt. Met wie zou jij wel een match willen zijn? 

 

De mannen 

 

The Grinch 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het eerste gezicht ziet het profiel van the Grinch er misschien niet al te aantrekkelijk uit. Hij kan dan ook onvriendelijk overkomen, maar eigenlijk heeft hij een hele zachtaardige persoonlijkheid. Hij zal zich niet makkelijk openstellen tijdens de eerste date, maar later zul je erachter komen dat hij vooral een erg sarcastische vorm van humor heeft, waar hij behoorlijk trots op is. Een tip: let goed op je eten, want hij is een impulsieve dief en zal zo het lekkere stukje biefstuk van je bord stelen. 

 

Graham 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graham is niet alleen uitzonderlijk knap, maar ook zachtaardig en creatief. Hij heeft twee schattige dochters, waar hij gek op is. Stiekem is hij op zoek naar een tweede kans in de liefde. Bonus punten: dat héérlijke Britse accent. 

 

The Nutcracker 

 

Zijn profiel is net zo mysterieus als zijn karakter. Hij heeft een harde buitenkant en het is moeilijk om daar doorheen te kijken, maar als hij zich eenmaal openstelt heeft hij een hart van goud. Hij zal er alles aan doen om jou te beschermen, behalve wanneer hij een muis ziet, dan is de kans groot dat hij zich achter jou zal verschuilen. 

 

De kerstman 

 

Is een baard helemaal jouw ding? Dan is de Kerstman de man voor jou! Hij draagt zijn baard vol trots. Daarnaast is hij op zoek naar een (hele) lange relatie. Zijn favoriete hobby’s zijn mensen blij maken en de wereld over reizen.

 

Jack Skellington

 

 

 

Jack is zichzelf aan het herontdekken, hierbij zoekt hij een leuke vriendin. Hij houdt van lange, donkere nachten. Zijn gevoel voor flamboyante mode is ontstaan uit de emo-fase die hij als tiener had. Hou jij meer van Halloween dan van Kerst? Dan is Jack jouw perfecte match.

 

Buddy 

 

Buddy heeft een groot hart, maar erg slim is hij niet. Hij heeft een nogal aparte opvoeding gehad op de Noordpool en kan daardoor soms eng overkomen. Daarnaast is zijn gevoel voor stijl verschrikkelijk, dus zul je hem nog veel bij moeten leren. Hou je wel van een project? Ga voor Buddy!

 

Paul

 

Paul is misschien dan wel een pathologische leugenaar, chagrijnig en zou nog niet helemaal over zijn ex heen zijn, maar hij is wel heel goed met kinderen. Als jij niet zo van de spotlights houdt is hij niet je perfecte match; hij houdt namelijk ontzettend veel van aandacht.

 

De vrouwen 

 

Bridget Jones 

 

Bridget is heel onhandig, maar altijd vrolijk. Met haar zal je lachen, ze heeft een gevoel voor humor en maakt daarbij gebruik van zelfspot. Ze is verslaafd aan Nieuwjaarsresoluties die nooit voltooid worden. Ondanks dat ze altijd relaxed probeert over te komen, is ze stiekem altijd op zoek naar de ware. 

 

Assepoester 

 

 

Assepoester is heel romantisch en ze is daarom ook op zoek naar de echte prins op het witte paard. Ze heeft daarnaast ook een enorme sneaker verzameling en naar het nieuwste model. Een huisvrouw is ze niet, ze heeft namelijk een hekel aan schoonmaken. 

 

Sissi

 

Deze Oostenrijkse royal wenst altijd als prinses behandeld te worden. Sissy is regelmatig in de sportschool te vinden, maar stiekem is haar favoriete hobby op de bank pizza eten. Ook zal bij Sissi haar vrienden altijd op nummer één staan.

 

Elsa 

 

 

Elsa heeft een hekel aan het bouwen van sneeuwpoppen. Ze kan niet goed omgaan met woede en zal de neiging hebben om tijdens een ruzie weg te lopen. Deze prinses komt wel altijd terug, want ze heeft moeite met dingen los te laten. #Queeeeen. 

 

Regina 

 

Regina is een beroemde influencer en barst hierdoor van het zelfvertrouwen. Ze is een geboren leider en zal dan ook niet snel over zich heen laten lopen. Ook is ze superknap en is ze zich hiervan bewust. 

 

 

Graham is niet alleen uitzonderlijk knap, maar ook zachtaardig en creatief. Hij heeft twee schattige dochters, waar hij gek op is. Stiekem is hij op zoek naar een tweede kans in de liefde. Bonus punten: dat héérlijke Britse accent. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Once Dating kondigt overname van Pickable aan, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen
5 dating dealbreakers voor millennials
En amour l'orthographe prime !
Quiz: Wat voor een dating type ben jij?

LINKS

Getonce.com

SOCIAL MEDIA Once

Over Once

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.