De 7 meest hilarische reviews die zijn achtergelaten na een date via dating app Once
terug naar pressroom

De 7 meest hilarische reviews die zijn achtergelaten na een date via dating app Once

Once vraagt vrouwen na afloop van hun date een recensie te schrijven. Once onthult de grappigste reviews die sinds de lancering door vrouwen gegeven zijn. De dating app werkt met moderators die de reviews bekijken voordat deze geplaatst worden zodat er geen ongepaste of respectloze berichten geplaatst worden. Onderstaande reviews zijn dan ook nooit geplaatst maar Once geeft ons voor één keer een kijkje achter de schermen en dat is hilarisch.

 

via GIPHY

 

De review:

“Ik heb echt geen idee wat Max had gegeten voor onze date maar de hele avond lang hield hij maar niet op met scheten laten. Het geluid dat van zijn buik kwam deed me denken aan scenes van ALIEN-films, waar zo’n parasiet uit het menselijk lichaam komt. Mijn advies: hij moet overwegen om naar een dokter te gaan.”

 

1. Eet geen gasvormende producten voordat je op

date gaat

 

via GIPHY

 

De review:

“Meneer spaghetti is hoe ik hem noem na onze gedenkwaardige date. Het begon met een uitnodiging van hem voor een leuk diner in een Italiaans restaurant. Dus het begon best goed. Maar na het diner, zei hij: ‘Nou, nu jij hebt genoten van je lekkere bord spaghetti, is het tijd voor jou om te beginnen aan mijn spaghetti.’ Charmant…”

 

2. Sommige dingen kunnen beter niet

uitgesproken worden…

 

via GIPHY

 

De review:

“James was in gezelschap van zijn moeder toen hij aankwam bij onze date. Een charmante vrouw (op eerste gezicht) maar dat is overduidelijk niet mijn punt! Ik kan niet de enige zijn die dit … laten we zeggen ‘apart’ vindt.”

 

3. Don’t: Vrienden, familie of dieren meenemen naar

je afspraakje

 

via GIPHY

 

De review:

 “Tijdens onze eerste date zat ik tegenover hem en het viel me op dat hij naar iets achter mij aan het kijken was. Ik draaide me om, daar zat een lachend meisje en mijn date zei tegen haar: ‘Dus wat denk je? Ze is niet slecht he? Precies zoals op haar foto’s!’. Toen keek hij naar mij en zei: ‘Dat is mijn vriendin, we zoeken naar een derde speler in ons liefdesspel.’

 

4. Dating apps zijn niet geschikt om trio’s te regelen

 

via GIPHY

 

De review:

“Na elkaar te hebben toegevoegd op Facebook, ging ik zijn foto’s een beetje bekijken- knappe gast, eerlijk is eerlijk. Op onze eerste date stapte ik de bar binnen en ik herkende hem meteen. Hij zat alleen te praten met een rare vent. Ik liep naar hen toe en toen zei hij: ‘Dus… eigenlijk heb ik een vriendin en mijn vriend hier is degene met wie je op date gaat vanavond. Hij is een beetje verlegen daarom koppel ik hem. Nou ik laat jullie je gang gaan, doei!”

 

5. Wingman 2.0

 

via GIPHY

 

De review:

“Ik geef toe: zijn profielfoto’s waren een beetje wazig maar toch was ik best wel geschokt tijdens de date. De persoon die op me wachtte bij de bar had een rode jurk aan, hoge hakken en een baard! Eerst wilde ik gewoon niet geloven dat het echt een vent was in vrouwenkleding. WTF! Heel jammer voor Robin maar ik val op mannen en dan echt alleen mannen.”

 

6. Catfish 2.0

 

via GIPHY

 

De review:

“Na een tijdje gechat te hebben, stuurde Peter me last minute een bericht om te vragen of we die avond nog konden afspreken. Ik had tot laat school, dus ik had geen goede kleren aan en droeg geen make-up. Toch zei ik ja. Een vergissing. Het eerste wat hij zei was ‘Oh… tja, je lijkt niet echt op je foto’s he? Nou ik denk dat dit niet gaat werken, ik zie je nog wel.”

 

7. Ai, pijnlijk…

 

via GIPHY