Dating app Once laat gebruikers hun date na afloop reviewen en dit is wat je ervan kan leren
terug naar pressroom

Dating app Once laat gebruikers hun date na afloop reviewen en dit is wat je ervan kan leren

Once vraagt vrouwen na afloop van hun date een recensie te schrijven. Perfect wanneer je een echte gentleman bent maar sommige mannen kunnen misschien wat hulp gebruiken. Wat moet je doen en vooral niet doen om gegarandeerd te zijn van een positieve review?

 

via GIPHY

 

Once onthult de meest opvallende reviews die zijn geplaatst sinds de lancering van deze feature begin dit jaar. De dating app werkt met moderators die de reviews bekijken voordat deze geplaatst worden, zodat er geen ongepaste of respectloze waarderingen worden gegeven. Onderstaande reviews zijn dan ook nooit geplaatst maar Once geeft ons voor één keer een kijkje achter de schermen. Doe er je voordeel mee!

 

Wat zijn de don'ts?

 

De review:

“Deze grappenmaker was al stomdronken toen hij aankwam bij onze date. Blijkbaar wilde hij het ‘een stap verder gaan’, alleen niet met mij maar met de serveerster. Als kers op de taart wilde hij de rekening delen- geweldig! Slechtste, date, ooit!”

 

1. Voorafgaand aan de date moed indrinken

 

via GIPHY

 

De review:

“Meneer spaghetti is hoe ik hem noem na onze gedenkwaardige date. Het begon met een uitnodiging van hem voor een leuk diner in een Italiaans restaurant. Dus het begon best goed. Maar na het diner, zei hij: ‘Nou, nu jij hebt genoten van je lekkere bord spaghetti, is het tijd voor jou om te beginnen aan mijn spaghetti.’ Charmant…”

 

2. Alles eruit flappen wat je denkt. Sommige dingen kun je beter voor je houden…

 

via GIPHY

 

De review:

“Na een tijdje gechat te hebben, stuurde Peter me last minute een bericht om te vragen of we die avond nog konden afspreken. Ik had tot laat school, dus ik had geen goede kleren aan en droeg geen make-up. Toch zei ik ja. Een vergissing. Het eerste wat hij zei was ‘Oh… tja, je lijkt niet echt op je foto’s he? Nou ik denk dat dit niet gaat werken, ik zie je nog wel’.”

 

3. Je date te snel afschrijven op basis van looks

 

via GIPHY

 

De review:

“Ik herkende hem niet en met een goede reden – die man was helemaal kaal en dat was bijna precies het tegenovergestelde van hoe hij eruitzag op zijn foto’s. Een weddenschap met zijn vrienden verloren denk ik…?”

 

4. Een profielfoto van 10 jaar geleden gebruiken   

 

via GIPHY

 

De review:

 “Tijdens onze eerste date zat ik tegenover hem en het viel me op dat hij naar iets achter mij aan het kijken was. Ik draaide me om, daar zat een lachend meisje en mijn date zei tegen haar: ‘Dus wat denk je? Ze is niet slecht he? Precies zoals op haar foto’s!’. Toen keek hij naar mij en zei: ‘Dat is mijn vriendin, we zoeken naar een derde speler in ons liefdesspel.’

 

5. Een dating app gebruiken om een trio te scoren  

 

via GIPHY

 

De review:

“Na elkaar te hebben toegevoegd op Facebook, ging ik zijn foto’s een beetje bekijken - knappe gast, eerlijk is eerlijk. Op onze eerste date stapte ik de bar binnen en ik herkende hem meteen. Hij zat alleen te praten met een rare vent. Ik liep naar hen toe en toen zei hij: ‘Dus… eigenlijk heb ik een vriendin en mijn vriend hier is degene met wie je op date gaat vanavond. Hij is een beetje verlegen daarom koppel ik hem. Nou ik laat jullie je gang gaan, doei!”

 

6. Je vriend wingman laten spelen

 

via GIPHY

 

Wat moet je vooral wel doen?

 

De review:

“Hij had na ons eerste gesprek onthouden dat ik erg van Thais eten hou, dus voor onze eerste date verraste hij mij door me uit te nodigen voor de beste Thai in de stad. Hij scoorde extra punten doordat hij super goed luisterde naar elk woord dat ik zei.”

 

1. Kom erachter waar ze van houdt en speel hierop in  

 

via GIPHY

 

De review:

“Ik was een half uur te laat omdat er een stroomstoring was in de metro en ik kon het hem niet laten weten want de batterij van mijn telefoon was op. Het regende ook echt pijpenstelen waardoor mijn hele kapsel in de war zat. Vervolgens morste een onhandige jongen ook nog zijn drankje over me heen. Maar toen ik daar na alle irritante vertragingen aankwam, lachte Nick naar me, zei dat ik er goed uitzag en gaf me een cocktail die hij al voor me had besteld. Maakte mijn dag weer goed!”

 

2. Haar op haar gemak stellen

 

via GIPHY

 

De review:

“Mijn date was een echte gentleman. Het is erg cliché maar toen we weggingen uit de bar regende het en ik was natuurlijk mijn paraplu vergeten. Zonder twee keer na te denken liep hij met me mee naar huis en liet me schuilen onder zijn jas. Een hele romantische manier om een fantastische avond goed af te sluiten.”

 

3. Attent zijn = punten scoren!

 

via GIPHY

 

De review:

“We zijn allebei artiesten en we gingen naar een filmhuis om een film te zien die hele goede recensies had gekregen. Toen deze afgelopen was, keken we elkaar afwachtend aan totdat iemand iets over de film zei. Bleek dat we de film allebei vreselijk hadden gevonden en we hebben de hele nacht zitten lachen over alle slechte scenes.”

 

4. Loopt de date niet zoals gepland?

Lach er dan samen om

 

via GIPHY

 

De review:

“Ik ben een enorme hondenliefhebber, dus toen Chris me uitvroeg om met de honden te lopen in het park, was ik al super blij. We hadden zo’n leuke tijd! Door hem zo lief en geduldig te zien met zijn honden, zag ik een kant van zijn persoonlijkheid die ik nooit eerder had gezien.”

 

5. Een date uitkiezen waar je goed tot

je recht kunt komen

 

via GIPHY

 

Breng deze tips in de praktijk via gratis dating app Once en vergroot je kansen op een succesvolle date. De app toont de laatste drie reviews.

 

Over Once

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.