Daten tijdens de feestdagen: vermijd deze 6 valkuilen
terug naar pressroom

Daten tijdens de feestdagen: vermijd deze 6 valkuilen

Aan het daten in de december? De periode waarin de liefde in de lucht hangt. Niets staat jullie romance meer in de weg, denk je. Toch zijn er volgens Clémentine Lalande, COO van de dating-app Once, een aantal valkuilen die je liever wilt vermijden:

1.       Je kerst-stress laten blijken
Af en toe kunnen de feestdagen best stressvol zijn. Zorg ervoor dat je jouw stress niet laat doorschemeren tijdens de date en neem de tijd om de persoon in kwestie echt beter te leren kennen. Het helpt niet mee wanneer je tijdsdruk voelt of continue aan je to-do’s denkt. Wanneer je er met je hoofd niet bij bent, zal je date dit zeker aan je merken en zich overbodig voelen.

2.       De druk voelen om samen te zijn tijdens kerst
Kerst is dé periode waarin we massaal op bezoek gaan bij familieleden. De verleiding is best groot om de persoon waarmee je date mee te vragen naar het kerstdiner. Toch is het belangrijk om elkaar eerst goed te leren kennen voordat je de families erbij betrekt. Geef elkaar de ruimte en voel geen druk om in deze periode bij elkaars familie aan te schuiven. Hier is in het nieuwe jaar ook nog alle tijd voor.

3.       Kerstcadeaus verwachten
Wanneer je niets verwacht, kun je ook niet teleurgesteld worden. Veel mensen doen niet aan cadeautjes met kerst. Bovendien moet je een persoon écht goed kennen wil je echt iets persoonlijks kunnen geven waar je iemand blij mee maakt. Het kan dus zijn dat hij/zij daar nu nog even mee wacht. Vat het in ieder geval niet persoonlijk op wanneer je geen cadeautje krijgt tijdens de feestdagen.

4.       Je date overspoelen met berichtjes
Tijdens de kerstvakantie nemen mensen vaak even een pauze van hun mobiele telefoons. Beantwoordt hij/zij niet direct je whatsappjes? Dan is deze persoon waarschijnlijk druk met kerstborrels en dinertjes of aan het genieten van de rust van offline zijn. Daarnaast is het een beetje gênant wanneer de telefoon van degene met wie je date aan het einde van de dag helemaal opgeblazen is met jouw berichtjes.

5.       Te veel glühwein drinken
Heel lekker hoor al die champagne en glühwein tijdens de feestdagen, maar probeer te letten op je alcohol inname. Het laatste wat je wilt is katje lam tegenover je date zitten, of te dronken een familie etentje saboteren.

6.       Je foute kersttrui aantrekken
Laat je kitscherige rendiertrui met glitters nog even in de kast als je het op safe wilt spelen. We begrijpen dat je 365 dagen hebt moeten wachten op dit moment maar het is toch veiliger om deze voor een later moment te bewaren.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Once Dating kondigt overname van Pickable aan, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen
5 dating dealbreakers voor millennials
En amour l'orthographe prime !
Quiz: Wat voor een dating type ben jij?

LINKS

Getonce.com

SOCIAL MEDIA Once

Over Once

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.