BE | 11 november is het Singles Day: zo vul je deze dag als single perfect in
terug naar pressroom

BE | 11 november is het Singles Day: zo vul je deze dag als single perfect in

Elk jaar staan we tijdens Valentijnsdag uitgebreid stil bij het vieren van de liefde. Daar staat tegenover dat ons land maar liefst 1,5 miljoen singles heeft. Dus waarom zouden we het bestaan van deze singles niet vieren? Op 11-11 is het Singles Day. Deze datum is natuurlijk niet zomaar gekozen, zoals je ziet bestaat deze datum uit allemaal ééntjes. Hoe vul je deze dag als single nou perfect in?

Kijk alleen naar wat jij wilt kijken op Netflix
Deze dag draait helemaal om jou dus ga lekker diagonaal in bed liggen (je hebt toch alle ruimte) en kijk de meest foute films en series. Niemand die je beoordeelt.
 
Tijd voor wat shopping therapy
Veel webshops bieden kortingen aan onder het mom van “I love me”. Ideaal moment om een online shopping sessie in te lassen dus. Bovendien heb je geen last van een man die zich met jouw uitgavenpatroon bemoeit.

Bestel comfort food
Koken voor één is praktisch onmogelijk. Koken doe je om de dag en de berg afwas is inmiddels een beetje uit de hand gelopen. Vandaag geen restjes maar bestel je lekker je lievelingseten zodat je de deur niet uit hoeft. Bestellen wat je zelf wilt, want je hebt niemand om rekening mee te houden.

Geef jezelf een ontspannende beauty sessie
Niemand die je uitlacht wanneer je de badkamer uitkomt met een gezichtsmasker op.

Voor de balende singles
Natuurlijk vieren we deze dag het single zijn maar onder ons zijn ook een aantal die balen van hun single bestaan en de ontelbare eerste dates zat zijn. Volgend jaar niet meer single op 11-11? Download op Singles Day eens een kwalitatieve dating app. Bij de slow dating app Once hoef je bijvoorbeeld niet eindeloos te swipen, zij stellen iedere dag één perfecte match voor op basis van de door jou ingevulde voorkeuren. Het proberen waard.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Once Dating kondigt overname van Pickable aan, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen
5 dating dealbreakers voor millennials
En amour l'orthographe prime !
Quiz: Wat voor een dating type ben jij?

LINKS

Getonce.com

SOCIAL MEDIA Once

Over Once

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.