5 Leugentjes om bestwil die we allemaal wel eens tijdens het (online) daten vertellen
terug naar pressroom

5 Leugentjes om bestwil die we allemaal wel eens tijdens het (online) daten vertellen

De meeste van ons zullen het herkennen: een leugentje om bestwil vertellen tijdens het daten. Ben ik wel leuk genoeg? Hoe kom ik interessant over? Vragen die door je hoofd spoken wanneer je met je match aan het praten bent. Slow dating app Once zette een aantal herkenbare voor jou op een rij:

 

1.       “Ik rook echt bijna nooit.”

Alleen als ik stress heb. Of een drankje op heb. Eigenlijk ook weleens zonder drankje. En af en toe doordeweeks.

 

2.       “Dit heb ik helemaal zelf gemaakt!”

Vrij vertaald: ik heb zelf het pakje cakemix opengescheurd, er boter en eieren aan toegevoegd en het daarna zelf in de oven gezet. Best wel knap.

 

3.       “Ik sport 3 a 4 keer in de week.”

Je wilt natuurlijk niet overkomen als een onsportieve slungel. Je hebt tenslotte ook die Body Challenge gedaan. Niemand hoeft te weten dat je dit maar vier en een halve dag hebt volgehouden.

 

4.       “Ik luister naar allerlei muzieksoorten.”

Liever vaag blijven dan uitkomen voor het feit dat je onder de douche keihard met Justin Bieber meeblèrt. Jouw echte muzieksmaak ontdekt de ander wel op een later moment, tijdens een roadtrip of op zondagmorgen bijvoorbeeld.

 

5.       “Ik kan echt goed met geld omgaan.”

Wetende dat je die H&M facturen van twee maanden geleden natuurlijk nog moet betalen. Ohja, en dat je wekelijks je spaarrekening plundert om dure sushi te bestellen.   

Once brengt de magie van het online daten terug. Gelanceerd in oktober 2015, is Once de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit boven kwantiteit. Perfecte matches worden elke dag om 12 uur voorgelegd aan de gebruikers. Er zijn al meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd en er worden gemiddeld 20 miljoen matches per maand gemaakt. De Once app is gratis te downloaden via iTunes of de Google Play store.