Verzorg je haar met de zijdezachte Noir Stockholm stylingcrèmesVerzorg je haar met de zijdezachte Noir Stockholm stylingcrèmesVerzorg je haar met de zijdezachte Noir Stockholm stylingcrèmesVerzorg je haar met de zijdezachte Noir Stockholm stylingcrèmes
terug naar pressroom

Verzorg je haar met de zijdezachte Noir Stockholm stylingcrèmes

Tijdens de ontwikkeling van het merk Noir Stockholm waren we op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en verzorging. We besloten om geen concessies te doen: niet  aan de verzorgende eigenschappen van de producten en ook niet aan de functionaliteit. In ons werk zijn we hartstochtelijke perfectionisten. We streven er altijd naar om iets anders  te doen, iets beters. Iets nieuws. We wilden die filosofie van compromisloze, professionele haarverzorging ook toepassen op de producten die we zelf gebruiken. Doordat we voor de eerste keer zelf producten konden ontwikkelen, kregen we de kans om echt origineel te zijn. Onze productontwikkelaars hebben meerdere keren aangegeven dat onze ideeën onuitvoerbaar waren, maar omdat we onszelf hadden beloofd niets te lanceren waar we niet compleet tevreden over zijn, hebben we het nooit opgegeven. We hebben vastgehouden aan onze visie. De ontwikkeling van sommige producten heeft jaren geduurd. Als klein merk heb je de vrijheid om alles op je eigen manier te doen.’ aldus Hans Nilsson.

 

DE PRODUCTEN

De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.


GEUREN

Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geuraccenten. Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd. Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat. 

 

VERPAKKING

Gecreëerd door ware esthetici, die veel waarde hechten aan een mooi uiterlijk, als eerbetoon aan hun Scandinavische achtergrond, de producten hebben een clean en minimalistisch design. Dit maakt ze tot mooie, eigentijdse badkameraccessoires. Maar schoonheid is niet alles. De compromisloze visie houdt in dat functionaliteit op één staat. De Noir Stockholm-verpakking is daarom gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, van PET en van gecertificeerd milieuvriendelijk papier. De  verpakkingen zijn gebruiksvriendelijk; de vorm   van de flessen ligt perfect in de hand, de spray werkt soepel en de deksels zijn makkelijk te openen. Elk product uit de Noir Stockholm-lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking. Verhalen die vanaf nu gedeeld en geleefd kunnen worden, door hun inspirerende karakter.

 

ALLE PRODUCTEN ZIJN UITGEBREID GETEST IN DE SALON, OP SETS EN OP HET PODIUM.

 

 

EDITORS CHOICE

Silkes Cream  |  100ml

 

Wat. Vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold die glans geeft

Wie. Voor iedereen die van beweging en textuur houdt.

Wanneer. Stap 3 – om het haar in model te brengen en er glans en textuur aan te geven.

Hoe. Aanbrengen op droog haar en met de handen in model brengen. Voor meer vorm, minder statisch haar en een betere glans en textuur.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe, Aloë vera-extract, pinot noir-druivenpittenextract.

Geur. Gardenia, rozen, cederhout, vetiver, amber, muskus.

 

Een vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold en een prachtige glans. Het brengt het haar in model, temt statisch haar en brengt vocht in. Ideaal om je haar snel een opfrisser te geven. Geeft je direct verzorging en stijl wanneer je het nodig hebt. Kortom: een nieuwe klassieker. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: pinot noir-druivenpittenextract – rijk aan natuurlijke procyanidinen en een bekende beschermer tegen vrije radicalen en oxidatieve stress; Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen; Aloë vera, dat rijk is aan aminozuren, en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect heeft op je haar; en speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe – voor meer volume en soepel haar. PRIJS €32,95

 

EDITORIAL SWIRL

Curl Cream  |  150ml

 

Wat. Verzorgende alles-in-één-krulcrème

Wie. Voor alle geluksvogels die gezegend zijn met krullen.

Wanneer. Stap 2. Om vocht in te brengen en perfecte krullen te definiëren en te behouden. Geeft je haar een superieure afwerking en een prachtige glans.

Hoe. Aanbrengen op vochtig haar, inmasseren en je krullen definiëren. Aan de lucht drogen voor losse golven, of verspreiden voor meer volume en gedefinieerde krullen. Als het haar droog is opschudden en in model brengen.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe. Aloë vera-extract, pinot noir-druivenpittenextract.

Geur. Gardenia, Rozen, cederhout, vetiver, amber, muskus.

 

Voor volle, veerkrachtige krullen. Maakt ze sterker en houdt ze langer intact. Zacht en soepel, wervelend en weelderig ­– deze crème heeft het allemaal in huis en geeft je haar glans. Gooi je haar los en duik in een zee van perfecte krullen. PRIJS €30,95

over noir stockholm

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson. Hans Nilsson is een internationaal geprezen editorial en celebrity haarstylist. Zijn avantgardistische creaties voor de mode en muziekindustrie worden vaak vergeleken met ware kunstwerken.