De verzorgende Epic Retreat lijn van Noir Stockholm is epischDe verzorgende Epic Retreat lijn van Noir Stockholm is epischDe verzorgende Epic Retreat lijn van Noir Stockholm is episch
terug naar pressroom

De verzorgende Epic Retreat lijn van Noir Stockholm is episch

Tijdens de ontwikkeling van het merk Noir Stockholm waren we op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en verzorging. We besloten om geen concessies te doen: niet  aan de verzorgende eigenschappen van de producten en ook niet aan de functionaliteit. In ons werk zijn we hartstochtelijke perfectionisten. We streven er altijd naar om iets anders  te doen, iets beters. Iets nieuws. We wilden die filosofie van compromisloze, professionele haarverzorging ook toepassen op de producten die we zelf gebruiken. Doordat we voor de eerste keer zelf producten konden ontwikkelen, kregen we de kans om echt origineel te zijn. Onze productontwikkelaars hebben meerdere keren aangegeven dat onze ideeën onuitvoerbaar waren, maar omdat we onszelf hadden beloofd niets te lanceren waar we niet compleet tevreden over zijn, hebben we het nooit opgegeven. We hebben vastgehouden aan onze visie. De ontwikkeling van sommige producten heeft jaren geduurd. Als klein merk heb je de vrijheid om alles op je eigen manier te doen.’ aldus Hans Nilsson.

 

DE PRODUCTEN

 

De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is   een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.


GEUREN

 

Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geuraccenten. Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd. Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat. 

 

VERPAKKING

 

Gecreëerd door ware esthetici, die veel waarde hechten aan een mooi uiterlijk, als eerbetoon aan hun Scandinavische achtergrond, de producten hebben een clean en minimalistisch design. Dit maakt ze tot mooie, eigentijdse badkameraccessoires. Maar schoonheid is niet alles. De compromisloze visie houdt in dat functionaliteit op één staat. De Noir Stockholm-verpakking is daarom gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, van PET en van gecertificeerd milieuvriendelijk papier. De  verpakkingen zijn gebruiksvriendelijk; de vorm   van de flessen ligt perfect in de hand, de spray werkt soepel en de deksels zijn makkelijk te openen. Elk product uit de Noir Stockholm-lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking. Verhalen die vanaf nu gedeeld en geleefd kunnen worden, door hun inspirerende karakter.

 

ALLE PRODUCTEN ZIJN UITGEBREID GETEST IN DE SALON, OP SETS EN OP HET PODIUM.

 

EPIC RETREAT

Treatment Shampoo | 250ml

 

Wat. Verjongende behandelende shampoo voor droog of chemisch behandeld haar.

Wie. Voor mensen met droog of chemisch behandeld haar.

Wanneer. Stap 1 - voor schoon, lichtgewicht haar.

Hoe. Aanbrengen op vochtig haar, masseren en goed uitspoelen. Herhalen voor een diepgaand reinigend resultaat.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.

Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille. 

 

Wanneer het je te ruig en te droog wordt kun je jouw toevlucht zoeken bij Noir Stockholm. Laat je haar weer herleven met de milde en herstellende Epic Retreat shampoo. Een verjongende, verzorgende shampoo voor droog of chemisch behandeld haar. Een shampoo met een innovatieve haarverzorgingsformule die het haar voedt en beschermt. Trek jezelf terug in dit epische rustoord. PRIJS €31,95

 

EPIC RETREAT 

Treatment Conditioner | 250ml

 

Wat. Verjongende behandelende conditioner voor droog of chemisch behandeld haar.

Wie. Voor mensen met droog of chemisch behandeld haar.

Wanneer. Stap 1 - na het wassen met Epic Retreat Shampoo.

Hoe. Overtollig water uit het net gewassen haar wringen. Aanbrengen over de hele lengte, masseren en 3 - 5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.

Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille. 

 

Deze diep inwerkende en verjongende conditioner brengt je droge en delicate lokken weer terug naar hun oorsprong. Een verzorgende mix van luxe geselecteerde biologische oliën zullen je haar versterken, doen herleven en hoop bieden- zelfs in tijden van wanhoop. Laat droog of beschadigd haar meteen weer opleven. PRIJS €32,95

 

EPIC RETREAT

Deep Conditioning Treatment Mask | 200 ml

 

Wat. Een diepgaand voedend behandelingsmasker voor dof, droog of chemisch behandeld haar.

Wie. Droog chemisch behandeld haar dat een grote beurt kan gebruiken.

Hoe. Overtollig water uit net gewassen haar wringen. Aanbrengen over de hele lengte, inmasseren en 3 - 5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.

Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille. 

 

Hier kunnen we kort over zijn: dit is episch. Een uniek, lichtgewicht, diepgaand voedend masker, dat zo vol voedende haarverzorgingsingrediënten zit dat het vanaf de eerste behandeling meteen gespleten punten begint te repareren en beschadigd haar nieuw leven inblaast. Zelfs de meest hopeloze haarbos kan gered worden. Trust us. We zien het elke dag gebeuren. PRIJS €40,95

 

 

over Noir Stockholm

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson. Hans Nilsson is een internationaal geprezen editorial en celebrity haarstylist. Zijn avantgardistische creaties voor de mode en muziekindustrie worden vaak vergeleken met ware kunstwerken.