Dare to dream big met Noir StockholmDare to dream big met Noir StockholmDare to dream big met Noir StockholmDare to dream big met Noir Stockholm
terug naar pressroom

Dare to dream big met Noir Stockholm

Creëer de ultieme big-hair look

Haar vol volume, wie droomt er niet van? Gelukkig helpt Noir Stockholm je graag om deze droom te verwezenlijken met vier producten die niet alleen jouw zelfverzekerdheid een boost geven, maar daarnaast ook een positief effect op de kwaliteit van je haar hebben. De vier producten geven jouw haar op hun eigen manier volume en kunnen je zo helpen met jouw big-hair-don’t-care look.

 

De Noir Stockholm droogshampoo is je beste vriend tijdens bad hair days. Creëer elke dag, een volumineuze look met de verfrissende droogshampoos, die volume en textuur creëren door het rijstzetmeel dat in de producten zit.

 

De producten zijn speciaal gecreëerd voor brunettes; Dear Darkness Dry Shampoo en voor blondines; Sahara Love Story Dry Shampoo. Deze droogshampoos zijn als het neerploffen op de bank na een hele lange en drukke dag. Je hoeft nergens meer aan te denken. Moeiteloos wordt je haar verfrist en voeg je volume en textuur aan je kapsel toe. De droogshampoos hebben een poederige gloed van de haarkleur waarvoor je kiest, perfect om uitgroei te verhullen. Daarnaast bevatte de droogshampoo’s rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, voor volume zorgen en het haar toch licht en gezond houden.

 

Marvelous Blowout Cream is een crème die je op handdoek droog haar aanbrengt voordat je je haar gaat föhnen. Geef je haar vorm en laat het voller lijken, maak je haar zacht en glanzend, maar geef je haar bovenal volume met deze crème van Noir Stockholm. Het is de perfecte start voor ieder kapsel. De voedende crème bevat de beste ingrediënten, zodat jouw haar niet wordt aangetast. De Aloë Vera extracten geven de crème een extra vocht inbrengende werking.

 

De Grand Ambition Volume Spray is een micromousse-volumespray met een krachtige hold. Het heeft de stevigheid van een mousse en de finishing touch van een ultrafijne spray. Hiermee kun je je haar gemakkelijk in model brengen, terwijl het wel elastisch en veerkrachtig blijft. Krijg het volume van je dromen. Less is less en big is bigger!

De volumespray bevat diverse bekende actieve bestanddelen: vitamine E – een essentiële voedingsstof die het haar direct voedt en het glanzender, voller en sterker maakt; en keratine – een eiwit en een belangrijk onderdeel van de haarstructuur dat je de nodige sterkte en kracht geeft. Het resultaat van het gebruik van deze spray; haar dat langer mooi blijft, met een betere kwaliteit en een natuurlijke glans.

 

Verkoopinformatie

Noir Stockholm Dear Darkness Dry Shampoo Dark Texture Spray, €29,95 voor 250ml

Noir Stockholm Sahara Love Story Dry Shampoo Blond Texture Spray, €29,95 voor 250ml

Noir Stockholm Marvelous Blowout Cream, 32,95 voor 150ml

Noir Stockholm Grand Ambition Volume Spray, €30,95 voor 250ml

Over Noir Stockholm

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson, de oprichters van de high-end salon Noir Stockholm. Hans Nilsson is een internationaal bekende editorial en celebrity haarstylist. Zijn avantgardistische haarcreaties voor mode- en muziekshows worden vergeleken met ware kunstwerken. Hij besloot om geen concessies te doen: niet aan de verzorgende eigenschappen van de producten en ook niet aan de functionaliteit. De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm.