Vier de dag van de liefde met NEONAIL Vier de dag van de liefde met NEONAIL
terug naar pressroom

Vier de dag van de liefde met NEONAIL

Valentijnsdag staat dit jaar in het teken van de meest liefdevolle roodtinten. NÉONAIL presenteert de Valentijnscollectie en laat ons kennis maken met de vier bestverkochte rode kleuren. Creëer een salonwaardige manicure en straal zelfvertrouwen en kracht uit met de verschillende 2-in-1 basecoats. 
 

Lady, Sexy, Raspberry en Perfect zijn de 2-in-1 basecoats en bieden een snelle oplossing voor een manicure. Als hard-base en kleur in één garandeert deze UV-gellak een geweldige dekking na slechts twee lagen. Doordat de gekleurde base direct op het natuurlijke nageloppervlak wordt aangebracht, blijft deze langer zitten en kan de nagel makkelijk verlengd worden.
 

Opvallend fel en glanzend of dieprood met een matte finish? Met verschillende topcoats is het mogelijk om diverse afwerkingen te creëren. Hierdoor kleurt de dag van de liefde dit jaar stijlvoller in rood dan ooit tevoren.
 
De full colour bases uit de Valentijnscollectie zijn €12,99 per stuk.
 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl – en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen
NEONAIL lanceert een nieuwe collectie: Love Your Nature
Creëer de populaire Glazed Donut Nails met NEONAIL

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.