Stralende feestdagen samen met NEONAIL Stralende feestdagen samen met NEONAIL Stralende feestdagen samen met NEONAIL
terug naar pressroom

Stralende feestdagen samen met NEONAIL

EMBARGO OP HET BEELD TOT 4 OKTOBER 2022

 

Dit najaar lanceert NÉONAIL zes unieke gift sets voor tijdens de feestdagen. De limited edition sets bestaan ieder uit verschillende kleuren gellak met bijpassende accessoires en tools. Het verzorgen van een complete manicure thuis? Of fan van het creëren van nail art met opvallende kleuren en afwerkingen? Deze kerst is er voor iedereen een passend cadeau van NÉONAIL.

 

Ontdek de verschillende gifsets: 


ADVENTSKALENDER
Voor de feestdagen zorgt de NÉONAIL adventskalender dagelijks voor een geluksmomentje. De elegante cadeauvakjes in de kalender zijn gevuld met zowel limited kleuren gellak als verschillende top coats, nail art tools en verzorgingsproducten. De adventskalender is hét perfecte cadeau voor iemand die al beschikt over een UV/LED lamp. 

 

COLORS SET
Deze set is ideaal als toevoeging aan het gellak kleurenpallet voor iemand die al beschikt over een lamp. Met nieuwe kleuren als goud, nude, rood en paars kan er voor iedere gelegenheid een mooie look gecreëerd worden. De kleurtinten staan perfect in harmonie met elkaar en maken het mogelijk om voor zowel een klassieke manicure als een opvallende nail art creatie te gaan. 

 

BASE BABY BOOMER SET
Deze set voor beginners bestaat uit alle basiselementen om een thuismanicure zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een unieke editie van de bestseller Baby Boomer set - met limited modeling Base Calcium in een prachtige, roze tint. Ideaal voor iemand die al beschikt over een lamp en een intrede wil doen in de wereld van nail art. 

 

STAMPING SET
Een cadeau geven aan een liefhebber van nail art? Kies dan voor de stamping set, vol met accessoires en producten die nodig zijn voor de stamping methode. Met verschillende limited kleuren gellak, een stamping pallet met verschillende winterse patronen, gouden stamping gel en een stamper met schraper kunnen de mooiste nail art designs voortaan thuis gecreëerd worden. Daarbij is de stamping methode snel, eenvoudig en daardoor voor iedereen weggelegd.

 

FUTURO STARTER SET
Met alle nodige accessoires, een UV/LED lamp en vier limited kleuren gellak is de Futuro Starter set ideaal om te geven aan iemand die wil beginnen met een salonwaardige manicure voor thuis. Deze set bevat kleurtinten en afwerkingen die geschikt zijn voor zowel kerst als in het voorjaar. Met verschillende kleurcombinaties zijn de mogelijkheden aan looks en stijlen eindeloos. 

 

MANICURE & PEDICURE NAIL DRILL SET
Voor de beginnende nagelstylist is de nail drill set een goede match. Met de eenvoudig te gebruiken nail drill wordt zowel de gellak als de gel effectief verwijderd. Het apparaat is eenvoudig te bedienen  en nagelboren met een fijne, universele helling in verschillende.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

over NÉONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.